basquet

Resaca de vacances pels equips del CEB Samà

NASTIC 49 - JFA 43

El passat dissabte , les noies d'Òscar Andreu, van ensopegar davant un fluix Nàstic.

En l'inici del partit ja es va veure un samà fora de lloc, amb poc ordre ofensiu i baixa concentració defensiva. Només van poder anotar 6 punts en el primer període.

En l'inici del segon, les vilanovines va reaccionar tímidament i van endosar un parcial de 0-6 a les tarragonines i es va arribar a l'empart amb un escuet 14 a 14. Però el treball realitzat es va deixar escapar en els darrers quatre minuts del període, arribant a la mitja part amb un desfavorable 23-16.

En la represa, els dos equips van mostrar moltes faltes de concentració, i el JFA no va saber aprofitar la millor condició física per donar la volta al marcador.

Ja en el darrer període, la tònica del partit va seguir, tot i que l'actitut i l'intensitat samista va anar augmentat, arribant a l'últim minut amb un desavantage de 6 punts.

Però buscant les cistelles ràpides i intentant fer faltes per a que no corregués el temps, més un triple de l'encertadíssima Marta, va col·locar en el lluminós 45-42 que donava encara opcions a les vermelles.

Però un cop més, els errors de concentració van evitar les possibilitats de victòria.

Cal destacar el gran estat de forma i la regularitat anotadora de Marta, que en aquest partit va ser la màxima anotadora samista amb 16 punts.

Aquest dissabte a les 16:30h el JFA rep al colíder, l'Hispano Francés.

Parcials: 1/ 12-6, 2/ 11-10, 3/ 8-9, 4/ 18-18
Punts: Este 5, Lara 2, Sandra 6, Berta 0, Meri 0, Carol 11, Miriam 3, Marta 16, Maria 0

MFB 75- 46 Safa Claror

Matx sense gaire història: poca fluidesa en el joc a causa de la pista tant petita, grans errades per part dels dos equips i, a més a més, un arbitratge més que qüestionable, van ser els factors a destacar. Les samistes van sortir ben adormides, amb un bon atac però una ´defensa molt fluixa, quelcom al que no estem acostumats a veure. Tot i amb això, el gran partit de Mª del Mar va fer despertar l'equip a partir del 3r quart. Gran defensa amb línies de passe i les respectives ajudes, i més domini del rebot, tot i que continua sent el punt feble de les petites del Samà. Amb aquesta victòria les vilanovines continuen en la 2ª posició.

Aquesta setmana el Sénior del CEB Samà ha aconseguit fer-se amb el derbi contra les Roquetes. El Sénior va començar el matx amb ganes pero aviat va desanimar-se al veure que el Roquetes no els hi deixava la feina fácil. En la segona part els vilanovins van tenir una gran actuació que va fer pujar la diferencia al marcador. La segona part va ser protagnista de grans atacs i una defensa fluixa per part dels dos equips.El Samà, que no passa per un bon moment va aconseguir finalment no deixar vencer la diferencia en el marcador i va aguantar fins al resultat final de 77-59 en el que el Club suma una victòria que puja l'anim del equip per enfrontarse el proxim cap de setmana contra un altre rival del Garraf que no li posara les coses gens fàcils el Ribes.