L'Amateur guanya al camp del Carme i es manté primer en la seva categoria

ANOIA 0-BENJAMÍ B 5

CATEGORIA ALEVÍ

JORNADA 27

ALEVÍ A 6-CUBELLES 1

Primera part dominada per l'aleví, que va superar per força als jugadors cubellencs. El primer gol arribà aviat i a les acaballes del primer temps es sentencià. 3-0

A la represa els visitants escurçaren diferències però immediatament l'aleví va reaccionar i es va imposar amb autoritat marcant 3 gols més.

Els jugadors vilanovins sortiren amb moltes ganes, sense donar mai les pilotes per perdudes però, en atac, sovint es jugà amb precipitació. Cal que el esforç defensiu es recolzi amb bones possesions.

Roger; Tello; Guillem; Pau V.; Àlex; Marcos; Oriol; Mario; Sergi O.; Nil; Joel; Òscar; Dani; Esgar; Ricard; Marc; Gerard.

Gols Vilanova

10 (7,30,33,44)
9 (24)
15 (42)

JORNADA 23

ALEVÍ B 5-FRANCISCANS 2

Al minut 5' l'equip ja guanyava 2-0, en aquest moment va perdre el control del partit i va permetre que el rival s'apropés amb perill a la porteria, acabant 2-1 la primera part.

El Vilanova s'avançava aviat de nou al marcador, però això no va decidir l'encontre , ja que fins al final es va mantenir la tensió i l'emoció en el joc, finalment l'equip guanyava 5-2.

L'equip va treballar molt al llarg del partit, tant en atac com en defensa. Es va patir més del compte en situacions defensives, tanmateix els atacants van estar encertats de cara a gol.

Lucas; Román; Tobajas; Jona; Escribano; Garcia; Álex; Òscar; Artur; Boquera; Mati; Iván; Enric; Marc; Pablo; Roberto; Arnau; Abdel.

9 (1)
11 (5)
18 (32, 60)
17 (57)

JORNADA 25

ALEVÍ C 2-FÁTIMA 1

L´Aleví C va controlar aquest període amb un bon posicionament i circulació ràpida de pilota amb llargues possesions i moltes arribades.Molta pressió sobre el rival.

La relaxació dels locals i la poca intensitat en el joc van fer que el Fàtima tingués més possesió i més arribada a la porta local.L´Aleví C no va saber rematar el partit.

Tot i que l´Aleví C va ser el dominador del joc i de la pilota durant la primera part,a la segona les bones aturades del porter visitant i les errades ofensives van fer entrar al partit al Fàtima.

Nil; Pau; Marc; Ruben II; Andreu; Guillem; Roger; David; Alejandro; Oriol; Aitor; Ferran; Jordi; Sergio; Alberto; Álvaro; Cristian; Ruben.

INFANTIL C 7-CALAF 2

Una 1º part molt irregular amb el joc i poc evolutiu fa el partit pesat i avorrit. Encara sent completament superiors en el joc.(3-1)

Una 2º part amb més joc i millor mobilitat ha estat aprofitada pels vilanovins per aconseguir una victòria contundent.(7-2)

L'equip visitant s'ha presentat amb 9 jugadors.
El vilanova ha estat superior en tot moment fallant diverses ocasions de gol.

Sergi M.; Xavier G.; Marcos; Raül; Carles; Iban M.; Lucas; Ivan N.; Sergio; Xavier B.; Hugo; Joel T.; Joel G.

11 (18)
10 (27,65)
8 (35,48,58)

JORNADA 24

CAN VIDALET 2-INFANTIL D 2

La primera part va ser una mica fluixa per el conjunt vilanoví, ja que les jugades no acabaven d’estar ben trenades i no acabaven de centrar-se en el partit, el can vidalet, en dues ocasions, la primera de penal i la segona en una jugada es va avançar al marcador.

La segona part el Vilanova va demostrar el seu caràcter, lluita i entrega i va igualar el marcador en tant sols deu minuts, la entrada del jugador vilanoví Julien va donar un altre caire al joc vilanovi que el va fer entrar al partit amb les seves passades al espai, que van aprofitar miguel i jonatan per igualar el marcador.

L’equip està en la dinàmica que tots volem, demostrant els resultats del treball elaborat.

Lluc; M.Angel; Isaac; Julian; Jordi; Scridon; Pau; Alex; M.Jorge; Jonatan; Adri; Joel; Marc; Julien; Bachero; Edgar; Dani; Sebas.

9 (10)
10 (44)

JORNADA 2

FEMENÍ INFANTIL 6- MIRASOL 1

Primera part espectacular de les vilanovines amb clar domini del partit davant un mirasol sense claretat i un vilanova molt bolcat per guanyar el partit.3-0

Les vilanovines amb el resultat a favor no vaa dessistir i van continuar jugant i arribant a porteria amb molta superioritat amb 3 gols mes. Mirasol en una jugada va fer l'únic gol del partit.6-1.

Un partit molt seriós per part de les vilanovines i a mes molt tècnic i tàctic.Jugant la pilota de banda a banda i mostrant-se amb boniques jugades.

Emili; Angie; Lorena; Alba; Marta; Clara; Ariadna; Tània; Maxim; Yaiza.

CADET B 5-SANT MAURO 1

Inici bo ,pero un error permet avançar-se el rival. Reacció rápida arribant a marcar tres gols jugant al atac creant ocasions i obrint el camp.

El resutat permet rodar la banqueta hi arriben dos gols més, confirmant el bon joc i els resultats ultims obtinguts.

El equip ha sabut esprintar en aquest tram , i per tant trobar-se en la meitat de taula en tot mereixement.

Marc R.; Gerard; Issam; Eudald; Víctor H.; Marc N.; Jacs; Àlex L.; Víctor U.; Isaac D.; Carlos; Roger; Vega; Ayoub; Rubén; Cayuela.

9 (15,31)
11 (22)
15 (57)
14 (63)

MAS CATARRO 0-CADET C 3

El cadete -c- realizó un partido muy físico , donde la presión del vilanova en la primera parte hizo que se adelantaran en el marcador 0-2 . La segunda parte se fue atrancando por el juego duro del rival aunque el cadete -c- logró otro gol , finalmente el partido termino suspendido por insultos e intento de agresión al arbitro.

Adri; Yago; Berruezo; Carrasco; Pol; Alex; Fran; Claudi; Marcos -c-; Brull; Cristian; Berni; Nico; Milian; Toni; Castellet; Emens; Lorenzo.

JORNADA 25

CADET D 0-MASQUEFA 4

Només iniciat el partit, el masquefa construeix un atac rapidíssim i sense temps de reaccció pels locals, s'avançen al minut 1 al marcador. El cadet va atacar molt a la 1a part, però sense perill.

A la segona part el rival va apretar més, i amb Josua lesionat a la porteria i l'equip mal col•locat al camp vana anar arribant els gols fins a quedar-se amb un mal 0-4.

Possiblement si el porter no haguès jugat lesionat durant tot el partit, i els jugadors haguessin sortit més concentrats, haguès estat un partit més igualat i no s'haguès donat aquet resultat.

Josua; Nil; Carlos; Juanan; Querol; Fran; J. Carlos; Kevin; Mauricio; Chavo; Marc; Guerra; Juanito; Jordi; José; Aitor; Sergio; Mario.

CATEGORIA JUVENIL

Igualada 2-Juvenil A

JORNADA 25

JUVENIL B 2-BASE L'ARBOÇ 1

Después de una segunda vuelta muy buena en resultados y juego,se llega al partido de hoy y se olvida todo.El equipo ha caído en la trampa del juego brusco y entrecortado que ha realizado el rival y sólo a rafagas ha impuesto el juego de toque y entrada por bandas que viene realizando .No somos máquinas pero hace falta un esfuerzo final.

Fabian; Frank; Cristian; Dragos; Martínez; Jordi; Jona; Moha; Nando; Anderson; Víctor; Gerard; Pie; Moreno; Serrano; Yahya; Montfort.