FUTBOL

Tres punts vitals per la permanència

El CF Vilanova ha guanyat a l'Olesa de Montserrat per un contundent 5 a 0 i aixi ha sumat tres punt vitals de cara a la permànecia de la categoria pel fet dels descensos no compensats

El Vilanova ha començat molt d'hora marcant el primer gol de l'encontre, quant en el minut 3 una centrada de Triguero que desviar un defensa de l'Olesa no pot blocar be el porter i Epitie ho aprofitar per fer pujar el marcador el 1 a 0. El Vilanova jugava Triangulant per les bandes, però casi sempre els jugadors queien en fora de joc i no podien finalitzar la jugada. L'Olesa no s'havia apropat encara a la porteria de Mario i no passava de la línia del mig camp, per la bona feina que feia la defensa vilanovina. En el minut 12 Boira ha obert a l'espai per Triguero que amb un xut amb rosca ha sortit desviat per la banda dreta de la porteria. Sis minuts mes tard en un contracop l'Olesa ho ha aprofitat mitjançant un xut de Manolo que Mario a rebutjat a corner. El Vilanova jugava be en totes les línies però encara tenia de definir la finalització de la jugada, perquè moltes vegades la pilota era massa llarga o quedava enrere i les recuperaven els jugadors de l'Olesa. En el minut 24 Eloi ha centrat des de la banda dreta amb l'exterior del peu cap a Triguero el segon pal que ha marcat del volea el 2 a 0 pel conjunt vilanoví.

A la represa tots dos conjunts han saltat el camp sense cap canvi a les seves files, l'Olesa ha dominat els primers 10 minuts sense arribar en perill a la porteria de Mario, En el minut 62 Triguero ha vist desmarcat Carlitos que ha centrat i un error del porter en el bloqueig l'aprofitat eloi per marcar el 3 a 0. El Vilanova en volia mes, mentre que l'Olesa ja no reaccionava amb les jugades que feia, fins que en el minut 68 una pilota que ha rebut enric, el xut s'ha estavellat a la creueta de la porteria de Mario i l'han tret els defenses vilanovins cap el mig del camp. En el minut 75 Eloi rep una pilota on arribar fins a la línia de fon son fa un centre ras i Carlitos remata a gol fent pujar el 4 a 0 en el marcador. El Vilanova volia ampliar el marcador, en el minut 77 Triguero ho aprovat amb una vaselina que ha sortit alta per damunt del travesser. El minut 82 guillem ha tret un corner que el primer pal ha rematat Triguero i a rebotat amb un defensa i ha fet pujar el 5 a 0 definitiu al marcador. El Vilanova aconseguit una victòria molt important, que el fan escalar unes posicions a la classificació i així evitar estar a la zona complicada pels descensos no compensats pels equips catalans que baixen de segona divisió B.

La propera jornada el Vilanova es desplaça el camp de la Pobla de Mafumet, on serà un partit molt important per tots dos conjunts, ja que estan empatats a punts en la classificació general, el partit serà a les 12 del migdia del diumenge 2 de maig.

C.F.VILANOVA: Mario, Valldosera, Baraldes, Boira, Guillem, Epitie ( 58’ Carlitos), Eloi, Triguero, Sergi Soler( 79’ Jose Antonio), Marcos ( 76’ Jarabo) Sergi Perez

C.F.OLESA: Cuevas, Enric, Oriol, Belles, Ros, Arjona, Duran, Alex, Peke ( 33’ Cristian), Manolo ( 76’ Carlos), Moron

ARBITRES: Srs. Raul Calle, Bertomeu Garcia i Hernández Gañan