Irregularitat blava

El CF Vilanova desaprofita l'avantatge i acaba perdent a Igualada 3 a 1

La innocència en atac i la mala segona part condemnen els de Casado a una nova derrota

Imatge d'arxiu d'Eloi, avui amb la pólvora mullada / M. Vall

Tercera derrota de la temporada per a un CF Vilanova que aquest diumenge a la tarda ha deixat escapar a Igualada l'avantatge inicial i ha acabat perdent per 3 a 1. Els de Dani Casado han estat molt innocents a la porteria rival i al segon temps s'han vist desbordats per un Igualada molt més convençut.

El partit ha tingut dues parts ben diferenciades. A la primera, el Vilanova ha començat força bé. Gràcies a la bona pressió, els blaus han recuperat força pilotes a la zona de perill i han disposat de les primeres oportunitats de gol. Però l'¡Igualada ha començat a despertar i poc abans de la primera mitja hora de joc ja ha xutat a porta. l'ocasió més clara, un còrner que de ben poc no acaba en l'1 a 0. La tendència començava a capgirar-se a favor dels locals. Tanmateix, els del Garraf han fet un primer avís amb una contra molt ben executada en tots els detalls menys en la culminació. Eloi ha acabat fallant a porta buida.

Poc després ha arribat el primer gol del Vilanova. Una bona centrada de Fede des de l'esquerra l'ha rematat al fons de la xarxa Josep Maria, entrant des del primer pal. Tot començava a agafar color blau, amb un Vilanova per davant al marcador i podent jugar a la contra.

Al segon temps el Vilanova ha desaparegut. Unes mans no xiulades que haurien significat penal a favor del Vilanova tot just començar el segon temps haurien pogut canviar el desenllaç, però a partir d'aquí es va veure el pitjor Vilanova i la millor versió de l'Igualada. Els de Casado seguien sense encert en atac, però cada cop patien més per frenar els atacs locals.

Al minut 56 ha arribat l'empat i nou minuts més tard l'Igualada ha capgirat el marcador. El Vilanova no reaccionava, però Triguero encara ha tingut una bona oportunitat d'empatar amb un  xut al pal. La sentència dels locals ha arribat al minut 84, amb el 3 a 1 definitiu.

Fitxa del partit:
CF IGUALADA: Yannick, Salinas, Pagès, Bachana, Baraldés, Enric (Cortada, 85'), Marí (Gerard, 46'), Díez (Ton, 87'), Fran (Simón,83') , Palet (Roger, 89') i Jony.

CF VILANOVA: Nito, Rulo, Raventós, Cols, Molina, Einard (Adri Alonso, 74'), Eloi, Fede, Josep Maria (Àlex Hurtado,63'), Laguna (Espi, 87') i Triguero.

Gols:
0-1     MARCE GOMEZ, JOSEP MARIA (42')
1-1     AREVALO BARTOLI, FRANCESC (56')
2-1     AREVALO BARTOLI, FRANCESC (65')
3-1     JORBA MATEOS, GERARD (84')

Arbitratge: Montoro Morcillo. Targeta groga al local Fran i al visitant Laguna i Fede.