CE NOIA

El Noia Freixenet debuta amb empat a Europa

Els visitants aprofiten les poques oportunitats per esgarrapar un punt

Detall del debut del Noia a la Lliga Europea / Isaac Pedrola /cenoia.com

El Noia Freixenet empata a l’Ateneu davant el Saint Omer francès en el primer partit de la Lliga Europea. Un partit espès dels sadurninencs en atac, han permès al rival que aprofités les poques ocasions que ha tingut per esgarrapar un punt de la seva visita a Sant Sadurní.

El Noia Freixenet ha dominat ben aviat damunt la pista i ha gaudit de les millors ocasions per avançar-se en el marcador. Els francesos, per la seva banda, han imposat una bona defensa que ha complicat molt la definició dels sadurninencs. Al minut 9, Del Amor feia pujar l’1-0 mitjançant un penal amb el que superava  Cantarero. Malgrat el gol en contra, els visitants no han variat el seu plantejament i han seguit esperant una contra per sorprendre a l’equip de Ferran López. Ja en el minut 21, Barbosa engaltava una canonada des de gairebé mitja pista que sorprenia Puigbí que, molt tapat, no ha pogut evitar el gol de l’empat. Amb aquest sorprenent 1-1 s’ha arribat al descans.

Amb la represa no ha canviat l’escenari. El Noia Freixenet portava el pes del partit mentre que els visitants es limitaven a defensar amb un quadre gairebé impenetrable i esperar un contraatac. Al minut 31 ha arribat el gol que desfeia l’empat obra de Pau Bargalló, que afusellava Cantarero per fer el segon. Pocs minuts ha durat l’alegria pels sadurninencs ja que, al minut 36, Nedder encarava i batia Puigbí per baix equilibrant de nou l’electrònic. Els minuts anaven passant però el Noia, bolcat en atac, ha estat incapaç de trencar la defensa rival i superar Cantarero. Ni tant sols Teixidó, que ha gaudit d’una falta directa, ha anotat. El Saint Omer ha tingut fins i tot l’ocasió d’emportar-se els tres punts, però Puigbí ha aturat el penal executat Barbosa. Els de Sant Sadurní han llençat a porteria fins al darrer segon, però no han pogut decantar el marcador al seu favor.

Cal sortir d’aquesta dinàmica negativa i els jugadors del Noia en son conscients. La primera oportunitat per fer-ho serà dissabte que ve a les 19:30 amb la visita del Moritz Vendrell, en partit corresponent a la 8a jornada de l’Ok Lliga.

Fitxa del partit:

NOIA FREIXENET: Puigbí, Esteller, Del Amor, Feixas i Teixidó –cinc inicial- Pau Bargalló, Farrés i Mitjans.

SCRA SAINT OMER: Cantarero, Barbosa, Minuzzi, Garcia i Dolce –cinc inicial- Guilbert, Nedder, David.

GOLS: 1-0 Del Amor ('9 p), 1-1 Barbosa ('21), 2-1 Pau Bargalló ('31), 2-2 Nedder ('36).

ÀRBITRES: Corponi i Tartalleri (ITA). Han assenyalat 9 faltes pel Noia i 5 pel Saint Omer. Blava a Barbosa (Saint Omer)