OK LLIGA

El Mopesa Vilanova guanya al Fergo Aisa Sant Feliu

Els de Delriu encadenen tres victòries consecutives

Jordi Ferrer, disputant una bola a un jugador del Sant Feliu / X. Rondón

El Mopesa CP Vilanova ha derrotat al Fergo Aisa Sant Feliu per 6 gols a 4 en el partit corresponent a la novena jornada de l’OK LLiga, part de la qual s’ha jugat en la nit de dimarts  perquè dissabte vinent hi ha partits de les competicions europees de clubs.

L’encontre, el primer cop que el Sant Feliu visitava Les Casernes en la màxima categoria, ha estat presenciat per aproximadament una mitja entrada de públic.

La victòria del Patí es justa i merescuda, malgrat que ha estat molt treballada.Com va sent habitual, al Sant Feliu les ganes i la il·lusió d’aquest equip fan que mentre mantenen un bo to físic donen la cara. Però, al final, la manca d’experiència els passa factura. I avui no ha estat una excepció.

La primera part ha estat força igualada i espectacular, en quan al moviment del marcador en els primers vuit minuts. Després d’uns minuts de tempteig, Manel Garcia ha forçat un penal, tot just a l’entrada de l’ àrea que ha transformat, després d’ haver-lo fet repetir, F. Gil . Era el minut 5 i mig. Però tot seguit, un nou penal, ara contra el Patí, l’ha transformat el golejador visitant Tirso Gómez, després que L. Gil aturés el primer llançament.

Sense temps per assimilar-ho, de nou els visitants han marcat el seu segon gol en desviar Vila un tret de T. Gómez. Era el minut 7,  però l’alegria del Sant Feliu ha durat ben poc, ja que un nou penal en contra en el minut 8 ha permés a F. Gil a tornar a marcar i empatar el partit.

A partir d’aquí s’ ha aturat la bogeria golejadora i el marcador no s’ha mogut en tot el que restava de la primera part, malgrat que una targeta blava directa a J. Creus ha permés el llançament directe de Vila, que no ha transformat.

A la segona part el Vilanova ha sortit decidit a sentenciar el partit i ho ha aconseguit, com s’ha vist després, ja que J. Creus en els minuts 3 i 5  ha batut a Turón i cinc minuts després, O. Martínez aprofitant un rebuig de la tanca, posava  un 5 a 2 en el marcador. Semblava tot dat i beneït, però en la següent jugada una targeta blava directa a J. Ferrer l’ha transformat Tirso Gómez, no sense polèmica.

En aquest moments el Sant Feliu podia entrar en el partit de nou, a l'estar el Patí amenaçat amb la desena falta acumulativa. Els locals no han aprofitat una targeta blava a Altayo i, tot seguit, ha arribat la desena acumulativa contra el Vilanova, però el Sant Feliu tampoc no l'ha aprofitat. Eren moments delicats i un nou penal transformat per F. Gil en el minut 15  tornava la tranquil·litat a la parròquia local.

Restaven deu minuts i  el Sant Feliu començava a defallir. Malgrat que  en el minut 18 Oller  marcava el quart gol pels seus, l’ofici  dels jugadors del Patí ha estat suficient per no passar angúnies fins al final. I fins i tot J. Ferrer no ha transformat una altra falta directa per acumulació

Partit distret per les alternatives en el marcador i un Vilanova que encadena tres victòries  consecutives, que li permeten posar-se amb 15 punts i amb un calendari teòricament assequible per participar a la Copa del Rei. El Sant Feliu, amb les seves limitacions i amb jugadors formats al planter, és un conjunt  que mereix el reconeixement de tothom, ja que el seu pas per l’OK LlIga serà segurament efímer, però la forma com ho estan fent és digne i encomiable.

Fitxa tècnica:

MOPESA C.P. VILANOVA.- LL. Gil, F. Gil:, Creus, J. Ferrer, M. Garcia(equip inicial) C. Rodríguez, O. Martínez, E. Pujals

FERGO AISA SANT FELIU.-Turon,Vila, Tirso Gómez, Oller, Altayó (equip inicial)Fajas, Casbayó Rubio,, Valls

Àrbitres: F. Garcia i L. Delfa.  Molt correctes, demostrant que són dels millors àrbitres. Han repartit equitativament els pocs errors i no han influït en el marcador.

Gols:

Primera part
1-0 F. Gil de penal ( min  5 i mig); 1-1 Tirso Gómez ( min 6); 1-2- Vila ( min. 7) ; 2-2- F. Gil de penal (min 8)

Segona part

3-2 J. Creus ( min 3 ); 4-2 J. Creus ( min 5); 5-2 O. Martinez ( min 10 i mig) ; 5-3 Tirso Gómez de FD (min 10 i mig); 6-3 F. Gil de penal (min 15) ; 6-4 Oller (min 18).

Targetes Blaves: J. Creus i J. Ferrer del Vilanova i Altayó del Sant Feliu.