CE NOIA

El Noia perd a Lodi (1 a 0) però segueix viu a la lliga Europea

Imatge del partit a la pista de Lodi / cenoia.com

Tot i perdre a Itàlia per un gol, el conjunt de la Capital del Cava continua viu a Europa. El Noia Freixenet domina bona part del partit i depèn d'ell mateix per classificar-se pels quarts de final de la Lliga Europea.

L'Amatori Lodi - Noia Freixenet no va començar bé pels interessos sadurninencs. Durant els primers deu minuts de partit, els de Sant Sadurní no van poder oferir la seva millor versió de joc. Van tardar 10 minuts a acostumar-se a una superfície que relliscava força. I durant aquest primer tram de partit, qui va salvar els mobles va ser un sòlid Xevi Puigbí sota pals.

Però a partir d'aquí, el partit va anar agafant forma i el Noia Freixenet va començar a controlar el tempo del partit. Tot i això, Puigbí no va poder evitar que Matias Platero, al minut 19, marqués l'únic gol del partit.

L'equip sadurninenc no va baixar els braços i va continuar lluitat. A la segona part, els homes de Ferran López van tenir un impuls amb l'entrada del jove Pau Bargalló a pista, que va revolucionar el joc del Noia Freixenet. Tot i la fortalesa en defensa, el Noia Freixenet no va ser capaç de crear opcions clares de gol cara a porteria, fet que va condemnar als sadurninencs a tornar amb l'1-0 definitiu al marcador.

Ara, el Noia Freixenet continua depenent d'ell mateix a la Lliga Europea. Tot passa el proper dissabte 19 de gener per l'Olímpic de l'Ateneu: Noia Freixenet - Amatori Lodi. Si el conjunt de la Capital del Cava guanyés per un mínim de dos gols de diferència, els homes de Ferran López superarien als italians a la taula classificatòria. I, si això es combinés amb el fet que el Porto guanyés o empatés a la pista del Saint Omer, el Noia Freixenet acabaria la quarta jornada de la Lliga Europea com a segon del grup B.

Després encara quedarien dues parades abans dels quarts de final: Saint Omer a domicili (16/02) i Porto a l'Olímpic de l'Ateneu (16/03).