OK LLIGA

Empat a Riazor en el duel de líders i jornada incomplerta

Resum de la tretzena jornada de l'OK Lliga masculina

El Liceo consolida el seu liderat

La jornada tretzena de l’OK Lliga masculina es disputa fraccionada entre el cap de semana de la Diada de Reis i el dimarts dia 8. Fins al moment, cal destacar l’empat  entre el Liceo i el Barça a Riazor, que deixa les coses com estaven abans del  partit, amb un Liceo líder amb dos punts sobre els blaugranes.

En la jornada de divendres, el Vilanova va deixar els tres punts a Sant Hipòlit quan a manca de tres minuts dominava el marcador. Marcador, aquest, que van tenir en contra  bona part de l’encontre (veure la crónica).

Per la seva part el Reus, ja amb Raül Marín, va fer bons els pronòstics en derrotar a l’ Alcoi per  5 gols a 2 ( 3 a 1 en la mitja part), amb dos gols de Casanovas i tres del mateix  R. Marin.  Els gols dels alacantins els van fer J.J. López. L’ Alcoi no aixeca cap i està enfonsat en la darrera posició de la classificació, mentre els reusencs es juguen  a Lloret  el poder anar a la Copa del Rei.

El Blanes es va deixar escapar els tres punts davant el Lleida Llista a manca de trenta segons, i sort que instants abans Llaverola va aturar un penal. Els de la Selva van portar el control del partit, malgrat que van ser els visitants qui van obrir el marcador (Cañellas). Però Grasas, Bargalló i Teixidó van capgirar el marcador abans dels descans. Després,  Nechi  i Bargalló van tornar a deixar dos gols de diferencia a favor dels locals, però en els darrers dos minuts Rodero i de nou Necchi van  aconseguir empatar.

Per la seva banda també hi va haver empat en el duel de cuers, l partit jugat a Maçanet entre el Shum i el Calafell i que va tenir moltes alternatives . Els calafellencs es van avançar amb dos gols -Borja Ferrer i Ros de penal- i abans del descans Gelma, de penal, escurçava diferències. A la segona part els locals  es van avançar amb gols del mateix Gelma i de Marc Roca. Els visitants van tornar a avançar-se amb gols de G. Vergès i Ros de falta directa. Novament, Gelma va empatar pels locals un partit en el que el resultat no els serveix a cap dels dos equips per sortir de la cua de la classificació.

Finalment, al partit estrella, el Liceo i el Barça han empatat a dos gols en un encontre en què el resultat final ja el reflectia el marcador del descans. Els locals s’han avançat  als 20 segons  amb un gol de J. Lamas, en una jugada en que Bargalló feia un bloqueig  no massa ortodox. Els de G.Cairo no s’han ensorrat, i Torra amb una forta canonada empatava en el minut 12. poc després, S. Miras  i amb superioritat va avançar els culers.

Al minut 24 Bargalló ha llençat un penal i, agafant el rebuig, ha marcat el definitiu gol de l’empat. Destacar que ambdós equips han fallat llançaments directes que podien haver fer decantar la balança. Dir també que els àrbitres, que no han influït en el resultat, han posat el llistó molt alt. Tot i ser un partit competit al màxim i amb molt per xiular,  això comporta que de vegades es preguin decisions poc equitatives.

La resta de partitsm, Vic-Lloret ; Vendrell –Sant Feliu i Noia-Igualada es juguen dimarts a les nou del vespre.