OK LLIGA MASCULINA

El Barça diu pràcticament adéu a l'OK Lliga

Resum de la setzena jornada de l'OK Lliga masculina

El Liceo acarona el títol / M. Vall

La jornada 16 de l’OK LLiga masculina i primera de la segona volta ens ha portat tres sorpreses de les bones. Especialment, la derrota a casa del Barça davant el Lleida, que dóna pràcticament la lliga al Liceo si no és que hi ha un terratrèmol no esperat a hores d’ ara. Les altres dues són l’empat  del Vendrell a casa amb el  Calafell – era el derbi i es pot esperar tot – i la victòria  d’un Lloret molt minvat per les baixes i amb  l’enrenou  mediàtic -financer sobre les esquenes, que també ho va fer en el derbi de La Selva.

Divendres va obrir el foc el Vilanova, que va caure golejat  a Reus tot i que a manca de 15 minuts tenia un empat en el marcador  (veure crònica).

En l’altre partit del mateix dia el Lloret, sense Pelicano i Torner (sancionats), es van imposar al Blanes per 2 gols a 5. El que sorprén no es la derrota,  hi ha el tòpic del derbi, sinó la forma, ja que a manca de deu minuts els visitants manaven per un clar 0 a 5.  Van marcar en la primera part dos gols Crespo i un Gómez, i Xavi Gonzalez i D. Rodriguez , aquests en la segona part- pels visitants. F. Bargalló i K. Ridaura van maquillar el resultat en els últims minuts.

Dissabte va començar amb el  Barça – Lleida i , com hem dit,  els blau granes van llençar la lliga. Es van avançar els visitants  - Trilla de penal- però  els de Cairo van capgirar  el marcador abans del descans – Ordeig i Miras de penal. Només començar la segona part, Trilla i Rodero capgiraven el marcador, que de nou va canviar amb dos gols de P. Alvarez. Quan semblava que el Barça  havia superat l’ escull,  els de A. Folguera van fer tres gols seguits –Rodero 2 i Trilla- i,  malgrat un gol final de Torra, la lliga va començar a viatjar cap a Corunya.

A Riazor van aprofitar el regal, malgrat que els de Sant Feliu com ja és habitual van donar guerra en la primera part, en què van marxar als vestidors amb desavantatge de 2 a 1 pels gallecs ( Pascual i Bargalló pel Liceo i Valls pels visitants. En la segona part,  un gol de Oller va posar l’empat , però va ser un miratge. La maquinaria  liceista  en va fer sis de seguits ( dos de J. Lamas, 2 d’ Ordoñez, 2 de T. Perez)

A Vic,  victòria ajustada dels locals contra eun Shum, que  va arribar al descans amb empat a 1 ( Roca i Carbó). En la segona part, Bancells va deixar els tres punts a casa.

A Sant Sadurní, lògica victòria local davant el cuer -l’ Alcoi- que va  aguantar tota la primera part  sense rebre cap gol. En la segona, dos gols de Mitjans, un d’ Esteller i un altra de Feixas van fer bo el pronòstic

A Vendrel,l l’esperat derbi més que comarcal entre els locals i el Calafell. Ha estat un partit disputat, en el que  B. Ferrer  avançava al Calafell i Jepi Selva de penal  feia l’ empat , resultat que va ser el del final de la primera part. En la segona Albesa de falta directa marcava pels vendrellencs, però D. Ros a manca de trenta segons transformava una falta directa i deixava  l’empat final en el marcador.

L’ Igualada – Voltregà ha acabat amb victòria osonenca (3 a 4).