OK LLIGA

Resum de la jornada 17 de l'OK Lliga masculina

Derrota del Vilanova davant el Vendrell i golejada de l'Igualada a Lleida

El Vendrell segueix en una bona dinàmica

Poques sorpreses ens ha deparat la jornada 17 de l’OK Lliga masculina, jugada en el cap de setmana de Carnaval, i  en la que destaca la golejada de l’Igualada  a Lleida. No per la victòria dels de l’Anoia, sinó per la contundència del resultat; 1 a 9.

En el duel osonenc, jugat la nit de divendres, el Vic s’ha imposat per la mínima al Voltregà en el partit disputat a Sant Hipòlit, i que a manca d’un minut i mig tenia un marcador d’empat a tres gols. Carbó ha marcat el que seria gol de la victòria i, a manca d’un minut, Armengol no ha transformat un penal i els tres punts han viatjat a Vic.

Els locals han portat la iniciativa en el marcador a la primera part, amb gols de Grau i d’ Armengol, però Titi Roca havia  equilibrat el gol de Grau. A la segona part, Anguita de falta directa ampliava la diferència pels de Sant Hipòlit, però dos gols de Rocasalbas posaven l’empat a tres en el marcador. Després, com hem comentat, Carbó feia el definitiu 3 a 4 .

En l’altre partit de divendres nit, el Calafell i el Blanes, que estrenava entrenador – M. Umbert, empataven a tres gols a Calafell. Els visitants han anat al descans amb avantatge gràcies a un gol de LL. Teixidó. A la represa, Romeu primer i Ros de falta directa capgiraven el marcador pels locals, però Bargalló, de penal, empatava i Grasas tornava a posar avantatge pels de La Selva. L’empat definitiu l’ha marcat Ros al transformar una falta directa.

En el derbi comarcal del Garraf i Baix Penedès, justa victòria del Vendrell en la seva visita a Vilanova. El Patí va mostrar una certa millora en defensa, però no va controlar el partit i en atac no va estar incisiu. (veure crònica).

El líder Liceo va fer valer la seva condicióde líder a Alcoi, derrotant als locals per un clar 2 a 6.  Els gallecs ja dominaven al descans per 1 gol a 3  (Bargalló i Ordoñez (2) pel Liceo i Perez pels locals).  La renda liceista es va ampliar en la segona part, amb gols de Bargalló, T. Pérez i M. Pascual. El segon gol local, obra de J.J. López.

Per la seva part, el Barça no es va deixar sorpendre a Sant Feliu i, malgrat que els locals van aconseguir empatar (Valls) el gol inicial d’ Alvarez, els blaugranes ja van marxar al descans amb mínima avantatge gràcies a Panadero. Després, en la segona part, reguitzell de gols  (Alvarez (2) , Reinaldo (2), Torra i Gual  pels visitants i Valls pels locals). Total 2 a 8.

El Shum surt del descens gràcies a la seva victòria sobre el Reus Deportiu en un partit en què es van avançar amb dos gols abans del descans (Soler i R. Fernandez). Després, en la segona part, repartiment de gols en una i altra porteria. El Reus perdia per 5 a 1 a manca de quatre minuts pel final . En aquesta segona part van marcar Bartrés (2 ) i R. Fernandez pels locals i Casanovas de penal, Adroher i Marín pels tarragonins.

En el darrer partit del dissabte, el Lloret, al que de bon segur li afecta l’afer econòmic-polític en què es veu immers, va caure davant el Noia per 1gol a 3. Sense gols a la primera part, els de Sant Sadurní es van imposar amb tres gols seguits d’Esteller, Mitjans i Feixas, El gol local, en els darrers segons, va ser obra de X. Gonzalez

En el partit de la matinal de diumenge, sorpresa de la grossa  de l’Igualada que golejava al Lleida després de la “matxada” de la setmana passada dels de la terra ferma a la pista del Barça. Avui, han caigut estrepitosament per 1 gol a 9.  Tot ha quedat decidit a la primera part, amb un marcador  d'1 a 7, amb tres gols de Vives, dos de Baliu i un de Povedano. El gol local ha estat de Necchi. Segona part de tràmit, amb dos gols més dels visitants – Baliu i Povedano.