OK LLIGA MASCULINA

Resum de la jornada 21 de l'OK Lliga Masculina

Cap sorpresa destacable en aquesta jornada

La jornada 21 de l’OK Lliga masculina no ha ofert cap sorpresa destacable vist com està la classificació, ja que els favorits han resolt amb més o menys treball els seus respectius partits.

Divendres es van jugar dos partit. Al primer el Barça va haver de suar, i força, per guanyar al Vilanova a les Casernes. Pista que cal recordar que sempre ha estat incòmode per a la majoria d’equips. Un esquàlid 0 a 1, marcat per Torra de penal en l’equador de la primera part, va sentenciar el partit en el que un gol fantasma dels locals en la segona part podia haver portat a un repartiment de punts.

En l’altre partit el Reus va guanyar a l’irregular Blanes per 3 gols a 2 en la pista tarragonina. En la primera part els de la Selva es van avançar amb un gol de F. Bargalló, qui en una segona joventut és el segon màxim golejador superat únicament pel seu cosí, el liceista Jordi Bargalló. Adroher va fer l’empat, però de nou F. Bargalló, abans del descans, posava per endavant al Blanes. A la segona part Marín de falta directa per acumulació i Rubio deixaven els tres punts pels locals.

En els partits de dissabte, el Vendrell mostra la seva fortalesa en guanyar a la sempre complicada pista del Voltregà per 1 gol a 3. En la primera part i quan semblava que arribaria el descans sense moure’s el marcador Albesa de falta directa a manca de 35 segons feia el primer pels visitants. Després de la represa Selva augmentava l’avantatge pels vendrellencs. Poc després A. Grau de falta directa escurçava diferències però, malgrat les ocasions locals Albesa feia el tercer i definitiu gol pels de Cabestany.

El Lloret  va golejar al Lleida Llista per 9 gols a 2, i cal destacar que els locals ja guanyaven per 5 gols a 0 en el minut 10 de la primera part i que Torner va fer un total de quatre gols en el partit. Al descans el marcador assenyalava un clar 5 a 1. Només començar la segona part els lleidatans van tornar a marcar però el Lloret no es va deixar sorprendre i van completar la golejada.

El líder -Coinasa Liceo- malgrat que en la primera part  el Shum va donar la cara i va arribar al descans amb un mínim 1 a 2, va  acabar golejant als de La Selva en un partit en el que el més destacat va ser que tots els gols del Liceo - 6 en total- els va marcar Toni Pérez.

En el partit Calafell - Igualada, els locals van encadenar la seva quarta derrota consecutiva i la setena jornada sense guanyar. L’Igualada va aprofitar l’avinentesa i va aconseguir la quarta victòria seguida a domicili.  Malgrat que el Calafell es va avançar en el marcador – M. Vergés-, els visitants - T. Baliu - van empatar abans del descans. En la segona part Càceres de falta directa va fer que els tres punts viatgessin a Igualada, deixant al Calafell en una delicada situació.

A Vic es va veure un gran partit en el cap de setmana del mercat del ram, entre els osonencs i el Noia Freixenet, partit en el que es van repartir els punts al finalitzar amb empat a 4 gols. Els de F. López en van avançar amb gols d’Esteller i Feixas, i van portar la iniciativa en el joc, però C. Rodriguez va escurçar diferències i en la següent jugada Mitjans tornava a marcar pels visitants. La segona part va ser  clarament pels vigatans que van capgirar el marcador amb gols  de Carbó i dos de C. Rodriguez. Quan semblava que els tres punts no s’escaparien i a un minut pel final Esteller desviava un tret llunyà i feia l’empat a quatre final.

En el partit disputat al migdia del diumenge a Alcoi els locals han golejat al Sant Feliu per 8 gols a 3, en un encontre en que els locals s’han avançat amb un clar 4 a 0, però els catalans han escurçat diferències amb dos gol abans del descans. En la segona part els alacantins han anat obrint forat en el marcador sense que el Sant Feliu pogués fer-hi res.