CE NOIA

Empat amb sabor agredolç del Noia a Vic

Els de Ferran López han arribat a guanyar de dos, però han vist com els osonencs capgiraven el marcador

Esteller salva un punt empatant a quatre a dos minuts del final

Imatge del Vic-Noia d'aquesta jornada / cenoia.com

Tot i la remuntada dels locals a la segona part, el Noia Freixenet esgarrapa un punt de la seva visita a la pista del Vic amb un gol d'Aleix Esteller a dos minuts pel final. Els de Sant Sadurní han vist com el Vic li capgirava un 1-3 a la segona part, però la insistència dels de Ferran López ha fet que un gol d'Esteller a falta de dos minuts suposés l'empat a 4.

El Noia Freixenet necessitava sumar avui a Vic per mantenir-se a la part alta de la classificació i amb aquesta intenció han saltat els jugadors de Ferran López al Pavelló Olímpic de la capital d'Osona. Al minut 5, els de Sant Sadurní s’han avançat gracies a Aleix Esteller, que culminava un contraatac de manual. Al minut 8, i també mitjançant una contra, Joan Feixas feia pujar el 0-2, però encara amb tot el partit per davant. Vuit minuts més tard, Cristian Rodríguez aprofita una assistència de Titi Roca al segon pal per retallar distàncies, però, immediatament després, Mitjans batia a Grau per sobre el casc per fer l’1-3 amb el que s’ha arribat al descans.

A la represa el Vic ha sortit disposat a capgirar el marcador, i en 3 minuts ha anivellat l’electrònic amb un gol de Carbó des de mitja pista i un altre de Rodríguez. Al minut 41, la parella arbitral ha xiulat la desena falta d’equip del Noia. Rodríguez no ha fallat en l’execució de la directa i ha posat al Vic per davant en el marcador. Amb el 4-3 els minuts anaven passant i cap dels dos equips han estat capaços d'anotar. Les opcions més clares han arribat des del punt de falta directa, però ni Del Amor ni Rocasalbas han pogut transformar. Els de Ferran López no han abaixat els braços i han seguit creient que es podia treure alguna cosa positiva de la visitia a la Plana. D'aquesta manera, quan només quedaven 2 minuts pel final, Esteller desviava un llançament llunyà de Mitjans que situava l'empat a 4 definitiu.

El Noia Freixenet segurà el seu "Tourmalet" particular amb la visita del Reus Deportiu, el proper dissabte dia 6 d'abril a l'Ateneu Agrícola.

Fitxa del partit:

CP Vic: Grau, Roca, Rocasalbas, Bancells, Rodríguez -cinc inicial- Carbó, Molera i Terns.

Noia Freixenet: Puigbí, Esteller, Del Amor, Feixas i Pau Bargalló -cinc inicial- Mitjans i Seró

Gols: 0-1 Esteller (‘5),  0-2 Del Amor (‘8), 1-2 Cristian Rodríguez (’16), 1-3 Mitjans (‘17) 2-3 Carbó (’26), 3-3 Rodríguez (’27), 4-3 Rodríguez (’31 fd), 4-4 Esteller (’48)

Àrbitres: Srs. Ribó i López-Expósito. Han assenyalat 11 faltes al Vic i 15 al Noia. Blava a Esteller (Noia).