CE NOIA

El Noia guanya un festival de gols davant del Reus

Partit marcat per les alternatives al marcador, que acaba 6 a 5 a favor dels de Sant Sadurní

Els jugadors del Noia, celebrant un gol / CE Noia

Un gol de Pau Bargalló a l'últim minut de partit dóna la victòria al Noia Freixenet. Tot i començar guanyant per 3-0, el Reus Deportiu ha estat capaç de capgirar el resultat però els de la Capital del Cava s'han imposat en el tram final de partit. Eloi Mitjans ha protagonitzat un hat-trick.

L'Olímpic de l'Ateneu ha tornat a viure un gran espectacle d'hoquei. Emoció fins l'últim segon i festival de gols per part dels dos equips. Tres punts més que consoliden al Noia Freixenet a la sisena posició i que permeten reduir distàncies amb el grup capdavanter de l'Ok Lliga.

El partit no podia començar de la millor manera. Al minut vuit, el capità del Noia Freixenet, Joan Feixas, avanaçava al conjunt local. Només un minut més tard, Eloi Mitjans feia el seu primer gol del matx. El mateix Mitjans podria haver ampliat el marcador gràcies a una falta directa, però no ha estat així. Definitivament, el 3-0 ha arribat al minut 11 a mans de Jordi del Amor, amb un xut des de l'esquerra de la porteria.

Però quan tot feia pensar que el Noia Freixenet tindria un partit plàcid, el Reus Deportiu ha demostrat el seu potencial i ha començat a remuntar el partit. Abans d'acabar la primera part, Adroher i Ollé han estat capaços de retallar distàncies i posar el 3-2 a l'electrònic de l'Olímpic de l'Ateneu.

Amb la represa del partit, els del Baix Camp han continuat portant la inciativa del partit. Casanovas només ha necessitat tres minuts per empatar el matx i, quatre minuts més tard, Adroher ha avançat als reusencs, després d'una assistència de Raul Marín. Amb el 3-4, Toni Seró podria haver frenat aquesta ratxa si hagués transformat un penal al minut 32, però la reacció del Reus ha estat molt ràpida i Salvat ha anotat l'últim gol del conjunt visitant, el 3-5.

Els homes de Ferran López no s'han rendit. L'ambició, el treball i la lluita fins l'últim segon de partit han permès acabar sumant els tres punts. Dues dianes d'Eloi Mitjans han permès empatar el resultat. El primer ha arribat a falta de quatre minuts i mig del final, amb un xut des de dins de l'àres després d'un rebuig de Trabal. El segon, de penal, quan ja només quedaven tres minuts.

El temps anava corrent. Els dos equips en bonus. I aquí és quan ha aparescut el jove Pau Bargalló. Una gran jugada individual del Paueti ha culminat amb el sisè i definitiu gol del Noia Freixenet. El gol de la victòria. Un gol que ha tornat a fer vibrar l'Olímpic de l'Ateneu. Un gol que permet retallar distàncies amb els equips capdavanters de l'Ok Lliga.

A falta de segons pel final del partit, la parella arbitral ha xiulat la desena falta del Noia Freixenet. Jordi Adroher ha pogut empatar el matx però ha errat la falta directe que tenia a les seves mans.

Després d'aquesta victòria, el proper partit del Noia Freixenet serà dissabte a les vuit del vespre a la pista del Moritz Vendrell, tercer classificat a vuit punts dels sadurninencs.

Fitxa del partit:

CE Noia Freixenet: Xevi Puigbí, Aleix Esteller, Jordi del Amor, Eloi Mitjans, Joan Feixas -cinc inicial-, Pau Bargalló, Gerard Teixidó i Toni Seró.

Reus Deportiu: Guillem Trabal, Jordi Adroher, Raul Marín, Joan Salvat, Albert Casanovas -cinc inicial-, Xavi Rubio i Marc Ollé.

Gols: 1-0, Joan Feixas, min. 8; 2-0, Eloi Mitjans, min. 9; 3-0, Jordi del Amor, min. 11; 3-1, Jordi Adroher, min. 13; 3-2, Marc Ollé, min. 21; 3-3, Albert Casanovas, min. 28; 3-4, Jordi Adroher, min. 32; 3-5, Joan Salvat, min. 34; 4-5, Eloi Mitjans, min. 46; 5-5, Eloi Mitjans (p), min. 47; 6-5, Pau Bargalló, min. 49.

Àrbitres: Ruben Fernández i Alverto Veiga . Blava a Joan Feixas (Noia Freixenet).