OK LLIGA

Vuitena victòria consecutiva a casa del Noia

Els de Sant Sadurní aspiren a una de les places que dóna dret a disputar la propera Lliga Europea

Detall del partit entre Noia i Blanes

Victòria necessària. Tres punts més de cara al gran objectiu de la segona volta: classificar-se per la Lliga Europea de la propera temporada. A falta de disputar-se l'Igualada-Vic (suspès per goteres) el Noia Freixenet és cinquè, empatat a punts amb el Reus Deportiu, que ocupa la quarta posició.

Guiats per la Patrona el Noia Freixenet ha sumat la dotzena victòria de la temporada. I la vuitena consecutiva a l´Olímpic de l´Ateneu a l´Ok Lliga. Un partit marcat per les baixes, per lesió, del capità Joan Feixas i de Toni Seró.

El Noia Freixenet ha posat rumb a la victòria només començar. Jordi del Amor no ha dubtat gens en capitanejar el partit d´avui. En deu minuts ha estat capaç d´agafar el timó de l´equip i posar el 2-0 al marcador. L´alegria, però, ha durat poc. Sis minuts més tard, l´ex-Noia Francesc Bargalló ha fet l´únic gol del Blanes després d´enviar al pal un llançament de penal. L´equip continuava lluitant però sense poder marcar un rumb fix abans d´arribar al descans.

Amb la represa del partit, el Noia Freixenet ha volgut demostrar la seva superioritat a la pista de l´Olímpic de l´Ateneu. Demostrar per què està a la part alta de l´Ok Lliga. El Noia Freixenet ho intentava. Una i altra vegada. Però davant es trobava a un Jaume Llaverola molt encertat sota pals. Tot i les ocasions clares i del pal protagonitzat pel ripollès Jaume Farrés, el tercer gol de l´equip de la Capital del Cava no ha arribat fins a falta de cinquanta segons per la finalització del partit a mans d´Eloi Mitjans. I de penal. Segons abans, el bigolejador Jordi del Amor havia agafat la responsabilitat de llançar la falta directa corresponent a la desena falta del Blanes. Podria haver superat a Llaverola si Grasas no hagués mogut la porteria del Blanes.

Destacar que Jordi del Amor ha volgut celebrar el primer gol del partit amb Candido Mazcuñán, que avui ha tornat a la banqueta del Noia Freixenet.

Sense temps pràcticament per descansar, dimarts el Noia Freixenet es desplaça fins a Sant Hipòlit i, dissabte que ve, fins a La Corunya. Tot això amb pensant amb el transcendental partit de tornada dels quarts de final de la Lliga Europea. Serà dissabte 11 de maig a les quatre de la tarda a Lisboa (cinc hora catalana).

Fitxa del partit:

Noia Freixenet: Puigbí, Esteller, Del Amor, Mitjans i Pau Bargalló -cinc inicial- Teixidó, Farrés.

Muralla Òptica Blanes: Llaverola, Grassas, K. Ridaura, Teixidó i F. Bargalló -cinc inicial- A. Ridaura.

Gols: 1-0 Del Amor (`2), 2-0 Del Amor (´10), 2-1 F. Bargalló (´16 penal), 3-1 Mitjans (´49 penal)

Àrbitres: Valverde i Melero. 7 faltes del Noia Freixenet i 10 del Blanes. Targeta blava a Grasas (´49).