CE NOIA

El Noia salva un punt de la pista del Voltregà

Els de la capital del cava tenien les baixes de Joan Feixas i Toni Seró

Imatge del Voltregà - Noia

El Noia Freixenet iguala el 4-2 en contra que hi havia a falta de cinc minuts per acabar el partit. Jordi del Amor, amb un hat-trick, i Eloi Mitjans han estat els golejadors del conjunt sadurninenc.

El Noia Freixenet aconsegueix un valuós empat a domicili. Valuós de cara a les aspiracions europees de cara a la propera temporada. Lluitant fins al final. I sense veure com xiulaven la desena falta del Voltregà, que hauria pogut permetre acabar de capgirar el marcador. Però el Noia Freixenet estava tocat per les baixes del capità Joan Feixas i de Toni Seró.

Els instants previs al partit van estar marcats pels rituals dels partits importants. Rotllana de tots els jugadors. Desitjar-se sort. I sortir a per totes. I així va ser. Jordi del Amor només va necessitar quatre minuts per obrir el marcador i avançar als de la Capital del Cava.

Però l'alegria va durar ben poc. En menys de 10 minuts, dos xuts de Xavi Lladó van acabar entrant a la porteria del Noia Freixenet. Dos gols de rebot del Noia Freixenet que entraven en pròpia porteria.

Els minuts passaven. I els de Ferran López ho intentaven. Una i altra vegada. Per la seva banda, els locals buscaven ampliar la diferència del marcador. L'empat hauria pogut arribar abans del descans, però Eloi Mitjans no va aprofitar una pena màxima quan només quedaven tres minuts per la mitja part.

Amb la represa del partit, el Voltregà també va desaprofitar un altre penal, en aquest cas inexistent. I la reacció del Noia Freixenet va ser ràpida. Jordi del Amor posava l'empat a dos i feia pensar en una hipotètica tranquil·litat al marcador.

Els de Sant Hipòlit no es van rendir. Tot el contrari. Xavi Lladó i Èric Vargas feien embogir l'afició local. 4-2 a dotze minuts pel final. I amb la possibilitat d'haver sentenciat el partit si Albert Grau no hagués desaprofitat la falta directa corresponent a la desena falta del conjunt sadurninenc.

Passaven els minuts i el Noia Freixenet anava creixenet. Anava a per totes. Volia guanyar el partit. Lluitant totes les jugades fins al final. I l'esperança va arribar a cinc minuts i mig del final. Eloi Mitjans reduïa distàncies, feia el 4-3 i tornava a posar emoció al partit.

Pels últims minuts, Ferran López va tornar a apostar pel cinquet inicial (Puigbí, del Amor, Mitjans, Esteller i Bargalló). El Noia Freixenet havia d'empatar el partit. Sí o sí. I així va ser. Des del punt de penal. D'aquesta manera, Jordi del Amor completava el seu hat-trick particular. Els homes de Ferran López, però, haurien pogut guanyar el partit si la parella arbitral hagués xiulat la desena falta del CP Voltregà i el Noia Freixenet hagués transformat la falta directa.

Fitxa del partit:

CP Voltregà: Roger Torelló, Xavi Lladó, Juli Anguita, Èric Vargas, Petxi Armengol -cinc inicial-, Albert Grau i Jaume Molas.

CE Noia Freixenet: Xevi Puigbí, Eloi Mitjans, Jordi del Amor, Aleix Esteller, Pau Bargalló -cinc inicial-, Gerard Teixidó i Jaume Farrés.

Gols: 0-1, Jordi del Amor, min. 4; 1-1, Xavi Lladó, min. 6; 2-1, Xavi Lladó, min. 14; 2-2, Jordi del Amor, min. 31; 3-2, Xavi Lladó, min. 34; 4-2, Èric Vargas, min. 38; 4-3, Eloi Mitjans, min. 45; 4-4, Jordi del Amor, min. 47 (p).

Àrbitres: Juan José Prades i Luis Delfa. 9 faltes pel CP Voltregà i 11 pel Noia Freixenet.