CE NOIA

El Noia Freixenet planta cara al líder de l'Ok Lliga

El Noia Freixenet no ha aconseguit donar la campanada. Ho ha intentat. Ha ofert un bon joc. Però el gol de Toni Seró no ha estat suficient per igualar la superioritat dels gallecs

Liceo - Noia Freixenet

Només començar el partit, el Noia Freixenet no ha dubtat en plantar cara al líder de l'Ok LLiga. Un inici de partit intens, amb un penal matiner favorable al conjunt gallec, xutat per Toni Pérez i aturat per Xevi Puigbí. El temps ha anat corrent fins que Edu Lamas ha estat capaç d'avançar al seu equip, amb una diana al minut 17 de partit. Però els de la Capital del Cava no s'han rendit i han vist com la recompensa arribava a mans de Toni Seró des del punt de penal. Un empat a un gol que arribava a manca de dos minuts pel descans.

Amb la represa del partit, els homes de Ferran López han continuat batallant. La història es repetia altre cop i eren els gallecs qui es tornaven a avançar al marcador. Aquest cop era Lucas Ordóñez qui feia el 2-1 al minut 32. Però el Noia Freixenet no ha estat capaç de batre la porteria de Xavi Malián. Ho ha intentat. Però davant s'ha trobat a un Coinasa Liceo superior, fort en defensa. Un Liceo que suma una nova victòria de cara al títol de lliga.

Ara el conjunt sadurninenc ha de centrar-se en el vital partit de dissabte que ve a Lisboa. A partir de les cinc de la tarda (hora catalana), Benfica i Noia Freixenet es veuran les cares en el decisiu partit dels quarts de final de la Lliga Europea. Si els homes de Ferran López volen ser a la Final Four, hauran de guanyar el partit. Un empat faria que l'eliminatòria es decidís a la pròrroga o penals.

Coinasa Liceo: Xavi Malián, Jordi Bargalló, Eduard Lamas, Josep Lamas, Toni Pérez –cinc incial-, José Pascual, Lucas Ordóñez i Matías Pascual.

Noia Freixenet: Xevi Puigbí, Eloi Mitjans, Jordi del Amor, Aleix Esteller, Joan Feixas –cinc inicial-, Pau Bargalló, Toni Seró i Jaume Farrés

Gols: 1-0, Eduard Lamas, min. 17; 1-1, Toni Seró, min. 23 (p); 2-1, Lucas Ordóñez, min. 32.

Àrbitres: Ivan Sanz i Álvaro de la Hera.