CE NOIA

El somni europeu del Noia s'esbaeix a Lisboa

El Benfica tomba el Noia per un contundent 7 a 0

Imatge del partit del Noia a la pista del Benfica

El Noia Freixenet es va veure superat per unes decisions arbitrals adverses només començar el partit, que van condemnar el joc del conjunt sadurninenc. Tot i això, els homes de Ferran López no van abaixar els braços i van demostrar per què són un dels vuit millors equips d'Europa.

El Noia Freixenet no va estar encertat de cara a porteria. Ni en les dues faltes directes ni tampoc en el penal que va tenir. Un Noia que s'enfrontava a un equip professional, segon classificat de la lliga portuguesa. Un Benfica amb jugadors coneguts de les pistes catalanes com són Carlitos López o Marc Coy.

Només havien passat tres minuts quan la parella arbitral del partit ja havia mostrat la primera targeta blava, fet que va permetre a Carlitos López anotar el primer gol del partit. Una matinera targeta que feia pensar en una parella arbitral molt rigurosa. Però no va ser així. El segon gol del Benfica no es va fer esperar i arribava a mans de Rodrigues, sorprenent la porteria defensada per Xevi Puigbí.

El que tampoc es va fer esperar va ser la segona targeta blava del Noia Freixenet, en aquest cas de Jordi del Amor. Al minut 10. Però el conjunt local no va ser capaç de foradar la porteria del Noia Freixenet. Les decisions arbitrals van desestabilitzar el joc sadurninenc, fet que va agreujar la dificultat ja existent d'arribar a la porteria de Ricardo Silva. Ábalos i Diogo Rafael van ser els encarregats de posar el 4-0 al marcador, resultat amb el que s'arribaria al descans.

Amb la represa del partit, el Noia Freixenet va continuar lluitant de cara a porteria. Amb més opcions cara a porteria però amb el mateix encert que a la primera part. Va poder, si més no, controlar el partit. El 5-0 era obra de Carlitos López al minut 34 i, el 6-0 no va arribar fins a manca de set minuts pel final, de Luis Viana.

Una targeta blava a Ferran López per protestar les decisions arbitrals adverses va tornar a deixar el Noia Freixenet en inferioritat a la pista. No obstant, tot i les successives faltes que hi van haver al llarg del partit, la única targeta blava del Benfica (Viana) va arribar quan ja només quedaven cinc minuts pel final i amb el partit decidit.

Diogo Rafael va anotar el 7-0 definitiu a les acaballes del partit.

Mitjançant aquestes línies volem fer saber que no vam poder informar de l'evolució del partit a través del twitter ja que la connexió Wifi del pavelló no funcionava.

Fitxa del partit:

SL BENFICA: Ricardo Silva, Valter Neves, Esteban Ábalos, Joao Rodrigues, Carlos López –cinc inicial-, Cláudio Filho, Luis Viana, Marc Coy, Diogo Rafael i Pedro Henriques.
CE NOIA FREIXENET: Xevi Puigbí, Aleix Esteller, Jordi del Amor, Joan Feixas, Eloi Mitjans –cinc inicial-, Pau Bargalló, Toni Seró i Gerard Teixidó.

Gols: 1-0, Carlos López, min. 3; 2-0, Joao Rodrígues, min. 9; 3-0, Esteban Ábalos, min. 19; 4-0, Diogo Rafael, min. 21 ; 5-0, Carlos López, min. 34; 6-0, Luis Viana, min. 43; 4-0, Diogo Rafael, min. 7-0.

Àrbitres: Ferrari i Galoppi. Blaves a Eloi Mitjans, Jordi del Amor i Ferran López (Noia Freixenet). També a Luis Viana (SL Benfica) a les acaballes del partit.