CE NOIA

El Noia planta cara al Barça, però acaba perdent per un inflat 2 a 8

Diumenge els de Sant Sadurní visiten la pista de l'Igualada

El Barça, llançant un penal / CE Noia

“Encara que sembli erroni, gran partit del Noia Freixenet contra un gran FC Barcelona. Resultat injust però indiscutible”. Amb aquesta claredat, el capità Joan Feixas ha valorat el partit a través del seu twitter.

I és que el Noia Freixenet ha sortit a jugar de tu a tu davant del FC Barcelona i, quan només havien passat dos minuts, Esteller ja ha tingut la primera ocasió clara. El de Gelida ha vist, però, com Egurrola es lluïa per aturar la seva rematada a boca de canó. Al minut 7, l’ocasió ha estat per Torra, des del punt de penal, però Puigbí ha impedit que el de Tordera inaugurés el marcador. Els locals seguien buscant la porteria rival i tres minuts més tards, Mitjans ha disposat d’un penal que Egurrola, molt atent, ha aturat.

Poc després, la insistència dels de Ferran López tenia per fi recompensa i, amb una canonada llunyana, Mitjans ha perforat la porteria blaugrana per situar l’1-0. Els visitants han seguit carregant-se de faltes fins arribar a la novena. Al minut 21, Feixas ha estavellat una bola al ferro i la jugada següent l’ha aprofitat l’equip de Ricard Muñoz per empatar mitjançant Álvarez. Quan semblava que s’arribaria al descans amb l’empat a l’electrònic, Álvarez ha desviat un xut llunyà de Panadero per fer el segon gol dels visitants, just sobre la botzina de l’Olímpic.

La segona part ha començat amb ocasions del Noia Freixenet per empatar, però Egurrola, immens i amb la fortuna de la seva banda, ho ha impedit. No era fins al minut 33 quan arribava la desena falta del Barça, setze minuts després d’haver vist la novena. Toni Seró ha definit bé la falta directa però, amb Egurrola batut, la bola s’ha estavellat al ferro. Qui sí que ha sabut transformar la falta directa ha estat Marc Gual, el reponsable de posar l’1-3 a l’electrònic. Immediatament després, el jove jugador del Barça, Gabarra, ha vist una targeta blava que podria haver permès a Pau Bargalló retallar distàncies si Egurrola no s’hagués tornat a lluir amb la falta directa favorable al Noia Freixenet.

Al minut 40, i amb el Noia Freixenet amb superioritat numèrica, Esteller enviava una altra bola al ferro de la porteria visitant. El joc dels despropòsits ha arribat quan Jordi Del Amor veia la targeta blava i seguidament la vermella. Primer per protestar i després, i segons la parella arbitral, per haver insultat. Però com ja passa habitualment en aquest esport, qui ha ensenyat la targeta vermella no era l’àrbitre que estava més a prop del jugador sadurninenc. I a més a més, quan hi ha hagut un jugador del Barça que ha negat que Del Amor hagués dit res a la parella arbitral. El Noia s’ha quedat amb dos jugadors menys i el Barça ha gaudit d’una falta directa que ha transformat Torra.

Instants després ha arribat la cinquena falta del segon cicle dels locals, que Álvarez ha transformat amb l’1-5. Al 47,Torra ha agafat una bola perduda del Noia Freixenet per fer el 1-6 al contraatac i, immediatament, Reinaldo Garcia, ha fet el setè gol dels visitants. Els homes de Ferran López han maquillat el resultat amb un llançament de Feixas des del punt de penal però, poc abans d’acabar el partit, Gabarra ha culminat la golejada.

Ara el primer equip té descans fins dimecres, quan començarà a preparar el partit de diumenge que ve, 26 de maig, a Igualada.

Fitxa del partit:

CE Noia Freixenet: Puigbí, Esteller, Del Amor, Mitjans i Pau Bargalló - cinc inicial – Feixas, Seró,

FC Barcelona: Egurrola, Gual, Ordeig, Torra i Panadero - cinc inicial – Miras, Álvarez, Gabarra, R. Garcia.

Gols: 1-0 Mitjans (’13), 1-1 Álvarez (‘22), 1-2 Álvarez (’24:59), 1-3 Gual (’38 fd), 1-4 Torra (’44 fd), 1-5 Álvarez (’45 fd), 1-6 Torra (’47), 1-7 R. Garcia (’47), 2-7 Feixas (’48 penal) 2-8 Gabarra (’49)

Àrbitres: A. Garrote i I. López. 16 faltes al Noia Freixenet i 12 al Barça. Targeta Blava a Del Amor (Noia Freixenet) i Gabarra (FC Barcelona). Vermella directa a Del Amor.