CE NOIA

El femení del Noia aconsegueix l'ascens a Primera Nacional Catalana

Victòria per 0 a 2 a Capellades, una de les pistes més grans de la categoria

Les jugadores del Noia, celebrant l'èxit al vestidor

El passat cap de setmana el Noia Femení disputava un important partit en una de les pistes més grans del campionat, la del Capellades, el tercer classificat, i on es realitza un important desgast físic. Era important aconseguir els tres punts per certificar matemàticament l´ascens a 1ª Nacional Catalana, i l´equip va respondre com un equip campió. Després d´un inici de partit amb excessius errors tant ofensius com defensius degut als nervis i a l'adaptació a la pista, les jugadores van anar creient en elles mateixes i les coses van començar a sortir.

La segona part va ser la de la confiança i els gols. Van sortir al 100% i als pocs minuts la Jana feia el 0-1, aconseguint que l´equip anés amunt. En cap moment es va baixar la intensitat i en tot moment les jugadores que estaven en pista, fos la fos, es van deixar l´ànima a la pista i no van donar opció al Capellades de entrar en el partit. A pocs minuts del final, la Mònica Orga certificava la victòria amb un extraordinari xut llunyà creuat, que feia que tothom respirés més tranquil i aconseguint que l´equip ho celebrés efusivament al final del partit.