OK Lliga Masculina

S'escapen dos punts de l'Olímpic

Eix. Noia - Lloret

El Noia Freixenet ha dominat la primera part del partit i ha gaudit de les millors ocasions per avançar-se en l’electrònic, mentre que el Lloret esperava una contra per sorprendre als de la Capital del Cava. Al minut 20, Mitjans hauria pogut posar al Noia Freixenet per davant en el marcador si els àrbitres haguéssin donat com a bo un gol des del punt de penal que ha rebotat a l'interior de la porteria.

Només un minut més tard, el mateix Mitjans ha aconseguit perforar la porteria visitant amb una canonada des de mitja distància. L’electrònic anava corrent i cap dels dos equips han estat capaços de moure’l fins al clàxon que ha enviat els jugadors camí dels vestidors.

La segona part ha començat com ha acabat la primera, amb els locals portant el pes del partit. Al minut 27 Serra ha aturat un penal, en aquesta ocasió a Del Amor, que perdia una oportunitat per ampliar distàncies. Aleshores ha arribat el minut 31, un minut fatídic pels de Ferran López: primer Carbó aprofitava una contra per encarar tot sol a Luís Gil i fer l’empat a 1. Tot seguit ha estat Pelicano, qui amb una canonada posava per davant als visitants amb el 1-2. Immediatament, però, Aleix Esteller tornava a posar les taules al marcador anotant el 2-2.

Al minut 32, el Lloret hauria pogut posar-se novament per davant des del punt de penal, però Luís Gil ha tapat molt bé amb les guardes el llançament de Pelicano. El jove Pau Bargalló hauria pogut desnivellar el partit al minut ’38, però la seva rematada s'ha estavellat al pal de la porteria de Serra. Finalment, cap dels dos equips han pogut imposar-se en la recta final del matx i l’empat ha acabat sent definitiu.

Sense gaire temps per pair aquest punt, el Noia Freixenet es desplaçarà el proper dimarts a terres gallegues per disputar la cinquena jornada de l’Ok Lliga a la pista del Cerdeda, abans de rebre al RHC Lyon el proper dissabte a l’Ateneu, en l’anada de l'eliminatòria prèvia de la Copa de la CERS.

Noia Freixenet: Luís Gil, Esteller, Mitjans, Del Amor i Feixas -cinc inicial- Francesc Gil, Pau Bargalló i Marc Julià.

CH Lloret: Serra, Pelicano, Rodríguez, González i Carbó -cinc inicial- Gómez, i Víctor Crespo.

Gols: 1-0 Mitjans, (‘21); 1-1 Carbó (’31); 1-2 Pelicano (’32); 2-2 Esteller (’32)

Àrbitres: Mayor i González. Han assenyalat 6 faltes al Noia Freixenet i 8 al Lloret.