Recepció a les Caves Freixenet al CE Noia

El flamant campió de la Copa de la CERS ha estat rebut aquesta setmana a les Caves Freixenet, principal patrocinador del club sadurninenc

Eix. Recepció a les caves Freixenet

El director de comunicació de Freixenet, Pere Bonet, ha rebut aquesta setmana al Club Esportiu Noia Freixenet, campió de la Copa de la CERS 2013/14. El Noia Freixenet va fer entrega al principal patrocinador del Club d'una samarreta del primer equip firmada pels campions.

Abans d'entrar a les caves, equip i junta van fer-se una fotografia amb Pere Bonet, la samarreta i el títol aconseguit. A dins les caves, es va visualitzar el vídeo de celebració realitzat per OkPatins.com.

Diumenge 6 d'abril el Noia Freixenet es va proclamar campió de la Copa de la CERS després de guanyar al Hockey Breganze per 4-3, amb el darrer gol als 37 segons del final del partit i després d'haver remuntat un 1-3 en contra. A les semifinals, el Noia Freixenet va eliminar al Forte a la tanda de penals, equip amfitrió i líder de la lliga italiana.