Hoquei Patins

El Júnior 'A' del Noia Freixenet conquereix Espanya

CP Cerceda. Celebració del Júnior A

L'equip de la Capital del Cava es proclama campió d'Espanya després de guanyar al Cerceda per 6-3. Diumenge, el primer equip del Noia Freixenet farà el passadís als bicampions abans de l'inici del partit d'Ok Lliga contra el CP Vic (12:30h).

Dues setmanes després de guanyar el Campionat de Catalunya, aquest diumenge el Júnior "A" del Noia Freixenet ha conquerit Espanya. I ho ha fet sense haver perdut cap dels cinc partits disputats al llarg d'aquest cap de setmana.

A la final, el Noia Freixenet s'ha enfrontat contra l'amfitrió, el CP Cerceda, capaç de plantar cara durant tota la primera part i arribar a la mitja part amb un empat a un gol al marcador. Però a la segona part és quan el Noia Freixenet ha marcat el ritme del partit i ha sentenciat la final amb cinc gols més. Tot i que el Cerceda ha intentat contrarestar el partit, el marcador ha acabat amb un contundent 6-3 favorable als de la Capital del Cava.

Diumenge 18 de maig, el primer equip del Noia Freixenet farà el passadís als bicampìons abans de l'inici del partit d'Ok Lliga contra el Club Patí Vic, que començarà a dos quarts d'una del migdia. Així, el júnior podrà oferir els dos títols obtinguts en els darrers quinze dies a l'afició sadurninenca.