Copa Continental

El Noia empata amb el Barça i manté totes les opcions intactes cap al títol

El porter del Noia Freixenet, Luís Gil, ha estat el protagonista d'un partit que ha acabat sense gols i deixa la final de la Copa Continental completament oberta

Noia Freixenet. El Noia empata amb el Barça i manté totes les opcions intactes cap al títol

Resultat, a priori, poc freqüent al món de l'hoquei el que s'ha donat aquest migdia en el partit d'anada de la Copa Continental. El Barça ha començat dominant el partit i al minut '10 Reinaldo Garcia ha avisat amb un llançament a la creueta de la porteria que defensava Luís Gil. El porter sadurninenc ha estat protagonista aturant dues ocasions claríssimes més del Barça per avançar-se.

La rèplica pel conjunt local ha arribat de l'stick de Francesc Bargalló, que ha enviat dues boles al ferro als minuts '12 i '16. El Noia s'ha espolsat del damunt la pressió del FC Barcelona i s'ha acostat a poc a poc a la porteria rival. Al minut '20, una contra entre Bargalló i Francesc Gil ha acabat amb una intervenció de mèrit de Sergi Fernàndez. Tres minuts més tard, Esteller ha desviat un llançament llunyà que el porter visitant ha tret per sobre el travesser.

La segona meitat ha seguit amb el mateix equilibri de forces. Francesc Bargalló ha tingut una ocasió des del punt de penal al minut '32 que ha aturat Fernàndez. A l'altra porteria, Luís Gil ha impedit el gol de falta directa acumulativa executada per Àlvarez. Una Blava a Barroso al minut 38 hauria pogut avançar l'equip de la Capital del Cava, però novament Fernàndez ha evitat el gol aquest cop a Eloi Albesa.

Des d'aquest moment el partit ha embogit una mica amb ocasions pels dos equips. El porters, tant Fernàndez però sobretot Gil, han agafat el protagonisme i han impedit que l'electrònic es mogués fins al final de l'equip

Amb l'empat a zero la final queda completament oberta i es decidirà la dissabte vinent a partir de les 12:30h al Palau Blaugrana,

Noia Freixenet: Luís Gil, Francesc Gil, Esteller, Del Amor i Eloi Albesa -cinc inicial- Borja Ferrer, F. Bargalló

FC Barcelona: S. Fernandez, M. Pascual, P. Álvarez, Panadero i R. Garcia -cinc inicial- Gual, Torra, Barroso i Raül Marín

Gols: No hi ha hagut gols

Àrbitres: Peixoto i Guillherme. Han assenyalat 13 faltes al Noia Freixenet i 9 al FC Barcelona. Targeta blava per Barroso ('38)