Rugby

Victòria a domicili en el debut de la lliga del SEL Vilanova (VÍDEO)

SEL Vilanova. SEL VNG- Granollers

El sènior del SEL VNG afrontava el passat cap de setmana el debut en competició d'aquesta temporada. I com l'any anterior, les primeres passes del conjunt van ser força positives: victòria (7-29) i bonus ofensiu.

Com l'any passat, el SEL VNG començava la lliga amb un desplaçament a domicili; el rival dels vilanovins era el conjunt vallesà del RC Granollers que, per motius tècnics, va haver de deslocalitzar el matx al Constantí Miranda de Sant Boi de Llobregat. En els primers minuts de l'encontre, els dos equips van decidir mesurar forces; intentaren ambdós de transformar algunes penalitats, però cap dels xutadors ho va aconseguir. L'empat a 0 es mantenia en el marcador. Mica en mica, la superioritat física dels de blau cel es va anar imposant i tot i alguns errors tècnics, els del SEL VNG van arribar al descans amb un 0 a 10 favorable gràcies a dos assajos no transformats. A la represa, la tònica de control del joc per part dels vilanovins es va mantenir: tres assajos més dels homes entrenat per Michael Joseph Murray-Chapman, i un aconseguit pel conjunt de Granollers, van deixar el marcador en un 7 a 29 a favor dels vilanovins, que aconseguien  embutxacar-se una victòria a domicili en el primer partit oficial de competició de la temporada.

Aquest diumenge, la lliga continua amb el segon enfrontament d'aquesta primera volta dissenyada per la FCR. Serà a les dotze del migdia, al Camp de la Sínia Batadet (Pistes Polisportives de Vilanova i la Geltrú); el rival, el potent BUC que ve de guanyar el GEiEG per 29 a 12.