C.B. La Palma – CBS     58

Marc 6, Jordi 20, Roger 5, Edu 14, Noel 5, Xavi 8, Mauro 6, Toni 2, Nacho 5, Alex 2, Velasco 8, Lucas 2.

Entrenadors:  Edu Piñero.      Delegat : Fredi Domínguez.

Parcials:    28-10  18-20   26-15   13-13

Sisena jornada de lliga, que enfrontava el Bàsquet Sitges amb tots els partits guanyats i primer classificat junt amb el Collblanc, que tampoc ha perdut cap partit i el C.B. La Palma que amb dos partits perduts, ocupava la quarta posició.

Inici igualat en els primers minuts fins el minut tres, 7-5, en que el Sitges començà a tirar de triples; dos de Xavi, un d’Edu i dos de Jordi, trencant  la igualtat. En el minut vuit, el resultat ja era de 17-10, en els darrers dos minuts del primer quart  Jordi anotà 11 punts consecutius, per cap La Palma i al final del primer quart el marcador ja era de 28-10. Les rotacions, la relaxació i la falta d’intensitat en defensa del Sitges al segon quart, feren que La Palma anotés el doble de punts que en el primer quart i guanyés el parcial 18-20 d’aquest segons 10 minuts  i s’arribés a la mitja part amb el marcador 30-46.

En el tercer quart el Sitges tornà pel bon camí i va incrementar les diferències.  Els del Baix Llobregat encaixaren un altre parcial de 26-15 amb dos triples  més de Jordi (màxim anotador del partit  amb 20 punts). Al final del tercer quart 72-45.  Els darrers 10 minuts foren un pur tràmit i finalitzaren amb empat a 13 punts, marcador final 85-58.

El Sitges continua encapçalant la Classificació, empatat amb el Collblanc, tots dos invictes. Tercer, Alpicat, amb un partit perdut, i  desprès amb dos partits perduts Gavà i Vilafranca.

La propera setmana el Sitges es desplaça a Corbera per jugar  dissabte 1 de novembre a les 20:00 hores contra el C.B. Corbera-Negre, que amb un sol partit guanyat és a la zona baixa de la classificació.

Sènior  Masculí – 3ª Catalana – grup 03

Bàsquet Sitges “B”     43
C.B. Masquefa      54

Marc Bargunyó, Andreu Navarro, Cristian Sánchez, Lucas Pérez, Guillem Albes, Ramon Marimon, Adrià Villar, Aitor Vargas, Dani Romero, Esteve Bayé, Pol Sant, Rafa Lledó.

Entrenador: Galdric Bover.

Parcials:    4-10  12-14   11-10   16-20

Derrota amb la sensació de que el Masquefa va haver de fer ben poc per endur-se el partit. La primera part va estar plena d'errades per part dels dos equips però el pivot dels visitants ja començava a marcar la diferència. El Sitges en cap moment va saber atacar una defensa molt tancada del Masquefa ni defensar amb intensitat, ja que moltes cistelles dels visitants es van aconseguir de manera molt fàcil. Al descans el resultat era de 27-34. El poc encert de cara a cistella, encara dificultava més acostar-se en el marcador. Tot i això el sènior ho va intentar fins al final, però es va trobar amb l'encert des de la línia de tres del Masquefa, 5 triples en l'últim quart, i una molt bona actuació del pivot visitant que va acabar amb 21 punts.

La propera setmana el Sitges es desplaça a Corbera per jugar  dissabte 1 de novembre a les 18:30 hores contra el C.B. Corbera-Vermell.

Sots 21 Masculí – nivell A-1 – grup 01

Bàsquet Sitges “A”     43
C.B. Parets       63

Eugenio, Jaume 5, Andreu 9, Miquel 2, Porras 6, Albert, Hamzah 2, Brandon 5, David 13, Barberà 1, Nil.

Entrenador: Rubén Hernández

Parcials:    14 - 21  12 - 5   6 - 21   11 - 16

MASSA ENCERT VALLESÀ DES DE 6,25

10 triples van ser els que van anotar els de Parets en el partit de dissabte a pins bens. 5 només en el primer quart. Massa anotació exterior, quasi la meitat de tots els sues punts, per un equip, el Sitges, que per poder competir necessita de la seva defensa.

Al primer quart, els visitants van marxar al marcador 9 a 21 a falta d'un minut pel final, però una petita reacció del locals, va permetre ajustar el lluminós fins al 14 - 21 final. Al segon quart  es van tornar les tornes. La forta defensa local, va col•lapsar als visitants i al minut 8 del quart el parcial era 10 a 1. A la mitja part empat a 26.

Però al 3er quart, que fins llavors havia sigut el quart fort de l'equip, el vallesans van aprofitar la sequera anotadora dels sitgetans per posar terra de per mig. Al minut 6 el parcial era 2 - 11. La dinàmica va continuar fins al final del quart fins el 32 - 47 final. A l'últim quart el Sitges ho va intentar, però l'encert exterior del Parets i la seva forta defensa, no va deixar mai opcions als locals.

Aquets diumenge 2 de Novembre els CB Sitges visita la pista del líder CB Olesa a les 19:30.

El proper diumenge, a les 19:30 hores, desplaçament a la pista del líder Nou Bàsquet Olesa.

Júnior “A” – Masculí - nivell “A” – grup 04

Bàsquet Sitges “A”     49
l’A.E. Sant Andreu Natzaret – Blau   70

Llonch, Selma, Martí, Sanjosé, Borrego, Serrano, Rodrigo, Royo, José, Alcázar i Hernández.

Entrenador: Baltasar Molina i Ferran Gracia.

El proper diumenge, a les 19:00 hores, desplaçament a la pista del El Recamvi – Maristas Ademar “B”

Cadet “A” – Masculí – prèvia – Nivell A – Grup 05

BBA Castelldefels      65
Bàsquet Sitges “A”     53

Partit disputat en el que el Sitges mantingué un marcador ajustat en tot moment. La falta de intensitat en algunes jugades defensives i falta de encert desde el tir exterior, ha castigat al Sitges. Sota una pressió defensiva del sitges, el Castelldefels forçà mals passes i això va permetre al Sitges col•locar-se a 6 punts a falta de 4 minuts. Finalment l'equip local va saber afrontar la pressió i va acabar escapant del marcador.

Bàsquet Sitges “C”     35

Canal L., Burgués A., Mensalter O., Antequera A., Pérez A., Capellan Y., Canut J., Simon N., Arnau S.

Entrenador: Carlos López.

Parcials:    16-8   24-5   22-7   22-15

4a jornada per al Sitges C, que per fi un bon començament des del minut 1,trencava la mala ratxa d'anteriors partits. Un sitges que durant un primer període molt disputat no s'ha mostrat mai inferior, malgrat alguns erades en la defensa que han donat el quart a l'equip local amb un marge de 8 punts en el marcador. Els jugadors del Sitges han sortit amb ganes, unes ganes que tots sabíem que haurien d'anar in crescendo si es volia tenir alguna opció en el transcurs del partit, però la manca de jugadors en la rotació, i la falta constància a 2 minuts de començar el 2on període ja han passat factura a diversos dels nostres, el que ha fet perdre el fil de partit que fins al moment donava esperança als jugadors. Una apretada en la contra de l'equip local, ha deixat als nostres bocabadats, encara que mai han deixat de lluitar la bola, arribant a la mitja part amb ganes de poder canviar aquells errors en que havien caigut en anteriors minuts. Al Sitges, però encara li restava mig partit en el que podien passar moltes coses si posava ganes i mostrava constància, però altre vegada se’n tornem-hi i els locals tornaven a sorprendre amb un joc ràpid que marcaria la superioritat per la resta de partit amb un avantatge considerable en el marcador, davant un Sitges que havia tirat la tovallola abans d'hora!

El rapapolvos del 3er període de l'equip local, semblava que havia despertat a un Sitges,  premiant-lo amb el millor quart i últim de tots 4, amb anotacions constants i domini en el rebot, però ja era massa tard per tenir alguna opció, quan el Sant Boi tenia solucionada la feina des feia estona! Bona feina

Infantil “A” – Masculí – prèvia – Nivell B – Grup 05

B.C. Martorell      60
Bàsquet Sitges “A”     30

Angel Sanz, Martí Milà, Marco Anoro, Xesc Albiach, Pau Chacón, Marc Villagrasa, Marc Marcet, Ramon Matas, Yan, Marcel Bielsa, Adrià Bielsa.
Lesionats: Marco Anoro.
Entrenador: Marc Martínez i Roger Matas.
Parcials:   14-2   11-7   25-7   10-14

Segon desplaçament d'aquesta lliga complicada per el Sitges, on el Sitges gracies al canvi d'hora descansava millor per afrontar un partit complicat, el partit comença amb una solidesa defensiva, que no deixava anotar amb facilitat a cap dels 2 equips, però malauradament el Sitges es despista 3 minuts que suposa una avantatge en el marcador de 12 punts, el equip local lluny de pensar que serà un partit fàcil començar a buscar un joc mes físic buscant punts en el interior amb els seus jugadors mes alts i forts, el Sitges buscava acostar-se en el marcador amb transicions rapides.

Al inici del 5é període Marco Anoro (que tornava d'una lesió i estava fent un partit magnífic) s’endú un cop fort al genoll, que l'impedeix seguir en el partit, (s'espera que dimarts entreni amb normalitat), fa que el Sitges tingui que tirar amb mes duresa, però un parcial de 15-0, fa que el rival s'escapi, i el Sitges intenti reduir però no ho aconsegueix.