El primer equip del CTT Cubelles perd 5 a 1 al camp del Calella

Marc Galofre a la dreta en una imatge d'arxiu

El primer equip es desplaçava a Calella amb un dels desplaçaments mes difícils de tota la temporada

El CTT Calella un equip amb molt bons jugadors no ha donat cap opció als cubellencs. En el primer partit C. Pina perdia per 3 sets a 0 contra A. Plaza, en el segon partit A. Cañete perdia 3 a 0 contra Y. Demin. Amb el 2 a 0 en contra M. Galofrè perdia per 3 a 0 contra J. Sánchez. En el quart partit C. Pina perdia per 3 sets a 0 contra Y. Demin. Amb el 4 a 0 pels locals M. Galofrè perdria per 3 sets a 1 contra A. Plaza. Amb el 5 a 0 al marcador A. Cañete maquillava el marcador i guanyaria per 3 sets a 1 a P. Van den Riet.

Partit molt difícil amb un rival que lluita per pujar de categoria. La setmana vinent el Cubelles rep el Badalona.

El filial es desplaçava al camp de líder el CTT Poblenou

El filial perdia 6 a 0 contra el CTT Poblenou un equip molt fort amb jugadors de nacional i de preferent. Els integrants del partit han sigut Pol Almaraz, Marc Cereto i Antonio Baltanàs. Cal destacar l’actuació de Pol i Marc que  li han fet un set cadascun al millor jugador local.

Marc Galofrè queda 4art classificat en la primera fase del open bcn categoria 1 i preferent

Marc Galofrè disputava la primera fase del open Bcn categoria de 1 i preferent. En la fase de grup s’enfrontaria a J.Vila del Ciervo en el que guanyaria per 3 sets a 2 desprès de remuntar un 10 a 8 en contra en el cinquè set. En el següent partit i últim de grup perdria per 3 sets a 2 contra J. Condol del centre, amb aquest resultat quedaria segon de grup.

En la fase de eliminatòries, en els 1/16 de final guanyaria per 3 sets a 2 a J. Vila del Ctt Badalona. En la ronda de 1/8 guanyaria en un gran partit a R. Llobet del Jardí per 3 sets a 1, R, Llobet cal destacar que és un jugador que ha jugat en categories nacionals. En els 1/ 4 de final guanyaria per 3 sets a 2 a A. Ramírez del Jardí. En les semifinals es creuaria en un gran rival com es J. Rimbau del CTT Poblenou, un jugador que la temporada passada jugava a Premià a 1 nacional, i on Galofrè acabaria perdent per 3 sets a 2, desprès de remuntar un 2 a 0 en contra. Pel 3 i 4 lloc perdria per 3 a 0 contra M. Vicente.

Gran torneig del palista cubelllenc, ja que hi havia molt de nivell en aquest Open Bcn hi havia gent que han estat jugant a categories nacionals les temporades passades.