Futbol 7

Poc premi pel Nova, després del bon partit fet

Si la setmana passada el Nova Olivella va caure per un estrepitós resultat de 6 a 1, en el partit de màxima rivalitat per un contundent 6 a 1, a favor de RDimpagos. Aquest dimarts, va aixecar les ales i va estar a punt, amb un gran partit, d'aconseguir els seus primers punts.

Al final va acabar el partit amb empat a 4, amb un vell conegut de la parróquia, el Miró Gràfic Cubelles. Un partit que va dominar l'equip olivellenc, de principi a fi, amb una primera part, amb 2 a 1, gols d'Exe i Marc.

Una segona part, on els nois de Jonay Reguera, es van arribar a posar amb un 4 a 2 a favor, amb dos més d'Exe, màxim artiller del Nova aquesta temporada. Però els errors defensius, van acabar amb un Nova, que torna al camí, però de tres punts posibles, s'emporta 1 i segueix una setmana més cuer. L'imatge vista, promet un futur més alegre a l´entitat del Garraf.