Tennis Taula

Primer equip del CTT Cubelles guanya 3 a 4 al camp del CTT L'Avenç

El primer equip del CTT CUBELLES DURAN-BIMA es desplaçaba al camp del CTT L’Avenç.

En el primer partit M. Galofrè perdia per 3 sets a 1 contra V. Climent en un gran partit. En el segon partit A. Cañete guanyaria amb facilitat el seu partit per 3 sets a 0 a J.M. Fuentes. Amb el 1 a 1 C. Pina perdria per 3 sets a 2 contra T. Lopez. En el quart partit A. Cañete perdria per 3 sets a 1 contra V. Climent. Amb el resultat de 3 a 1 pels locals, els cubellencs els tocava remuntar. En el cinquè partit M. Galofrè guanyaria amb facilitat per 3 sets a 0 contra T. Lopez. Amb el 3 a 2, C. Pina guanyaria per un ajustadissim 3 a 2 a J. M. Flores i forçaria aixi el paritt de dobles. En el partit decisiu en el dobles C. Pina i M. Galofrè guanyarien per 3 sets a 0. Victoria per 3 a 4 pels cubellencs. D’aquí dos setmanes reben a Cubelles al Molins de Rei.

El filial guanya 2 a 4 al camp del CTT Agrupació Congrès

El filial es desplaçava al camp del Agrupaciò Congrès. En el primer partit Jose Ruiz perdria per 3 sets a 0 contra Jose Miguel Sanchez. En el segon partit M. Cereto guanyaria per 3 sets a 0 a R. Benito. Amb el 1 a 1 el marcador A.Baltanàs guanyaria per 3 sets a 1. En el quart partit Jose Ruiz guanyaria per 3 sets a 2 a R. Benito. Amb el 1 a 3 pels cubellencs A. Baltanàs perdria per un ajustat 3 sets a 2 contra Jose Miguel Sanchez. En l’ultim partit M. Cereto guanyaria per 3 sets a 2 a E. Benito. Victòria importantissima del filial que segueix en la segona posició de la lliga. D’aquí dos semanas rep el TT Prat a Cubelles.