OK LLIGA MASCULINA

El Patí Vilafranca treu un empat contra el Voltregà

Eix. Campus d’Hoquei del CP Vilafranca

CP Vilafranca Capital del Vi 1 – CP Voltregà 1

La dotzena jornada de l’OK Lliga va deixar un treballat i controlat empat a 1 entre el CP Vilafranca Capital del Vi i el CP Voltregà. Segon empat dels vilafranquins consecutiu i tercera jornada en què l’equip es queda invicte.

La primera part va tenir molt de control amb posessions llargues, arribant a la passivitat en diferents ocasions per part dels dos equips. Al minut 8 Tirso Gómez va obrir el marcador després d’una falta estudiada des de la frontal. Passada de Petxi Armengol a Gómez perquè aquest fes el 0-1. El CP Vilafranca va tenir diferents ocasions, la més clara a pocs segons per la mitja part en què Roger Torelló va aturar-li un penal a Joan Vàzquez.

La segona part va arrencar amb una aturada de Gerard Camps a Albert Grau des del punt de penal. El Vilafranca va pujar la intensitat del partit buscant l’empat. Jordi Esteva i Roger Rocasalbas buscaven llançaments des de mitja distància mentre que Marc Navarro ho intentava amb internades per la banda. El Voltregà tancat a darrera aprofitava els contraatacs per atacar la porteria vilafranquina. A 5 minuts pel final Rocasalbas va aprofitar un penal que li van fer a Navarro ­per posar l’empat a 1. L’emoció va concentrar-se en aquests darrers minuts tenint a Camps com a protagonista. Armengol va tenir un penal i Dani Rodríguez, després de veure una blava, una falta directa a 22 segons pel final i en les dues va aparèixer el porter vilafranquí per deixar l’empat a 1 al marcador.

Punt que permet al Vilafranca seguir sumant, mantenint-se cinc punts per sobre del descens i a cinc de la Copa del Rei quan manquen 9 punts per disputar.

CP VILAFRANCA CAPITAL DEL VI (1): Gerard Camps – Marc Navarro – Xavi Caldú – Jordi Galán – Rubén Fernández [5 inicial] Jordi Esteva – Joan Vàzquez – Roger Rocasalbas – Enric Martí

CP VOLTREGÀ (1): Roger Torelló – Petxi Armengol – Tirso Gómez – Àlex Rodríguez – Dani Rodríguez [5 inicial] Juli Anguita – Arnau Pradell – Albert Grau – Eric Vargas

Gols: 0-1 Tirso Gómez 8’22” / 1-1 Roger Rocasalbas (p) 45’46”