Victòria important del sènior masculí davant el Prat

Cròniques i resultats dels partits disputats pels equips del Club Bàsquet Sitges d'aquest passat cap de setmana

Eix. Sènior  Masculí del CB Sitges. 1ª Catalana

Eix. Sènior Masculí del CB Sitges. 1ª Catalana

Sènior  Masculí – 1ª Catalana – Grup 02

Bàsquet Sitges “A”     70
C.B. Prat “1”      57

Marc 4, Jordi 4, Roger 10, Edu 11, Noel, Xavi 9, Mauro 12, Toni 4, Nacho, Alex 12, Velasco 4.

Entrenador: Edu Piñero.      Delegat: Fredi Domínguez.

Parcials:    22-16  19-18  16-16   13-7

Complicat partit el jugat el cap de setmana a la Pista de Pins Vens per el Bàsquet Sitges, tot i que les estadístiques del C. B. Prat no eren  bones, sisè a la classificació, per un equip que aspirava a l’ascens, amb 5 partits perduts (tot plegat,  havia fet destituir l’entrenador) que venia amb dos partits jugats i dos partits guanyats, en les dues darreres jornades i endemés, el Prat havia estat l’únic equip capaç de guanyar al Bàsquet Sitges en un amistós de pre-temporada a Pins Vens.

La primera part va estar molt igualada, amb un Sitges per davant en el marcador però amb un Prat sempre molt a prop, minut quatre 8-7, minut nou 18-12, final del primer quart 22-16.

En el segon quart, tot igual, lleugeres avantatges del Sitges però el Prat no es distanciava massa; minut tres 24-20, minut vuit 35-31, al final del  segon quart 41-34. Tots dos entrenadors provaren diferents tàctiques defensives com la pressió, individual, inclòs la zona, però tant per costat del Sitges per incrementar l’avantatge com del Prat per superar els locals en el marcador, totes les tàctiques eren contrarestades i tot seguia igual fins el descans.

En el segon temps semblava que al Prat li costava més retallar les diferències i que el Sitges punt a punt anava aconseguint mantenir  el marcador quasi sempre entre els 5 i els 7 punts més que els visitants: minut tres 43-35, minut set 49-42, al final del tercer quart 57-50.

Començava el darrer quart amb avantatge del Sitges, que mantindria, tot i la falta d’encert en el llançament de tir lliure d’aquest darrer quart, anotant solament 6  dels 11 que llançà, però tot i així, la bona defensa dels locals deixà al Prat anotar en aquest darrer quart només 7 punts i s’entrava en l’últim minut amb 10 punts d’avantatge del Sitges (67-57). Una cistella d’Álex,  un dels jugadors destacats del partit, des de mig camp en el darrer segon del partit, incrementava l’avantatge fins el màxim aconseguit en tot el partit (13 punts), final 70-57.

Classificació.
(1) Bàsquet Sitges 24 pt. (2) Bàsquet Molins 22 pt. (3) AEC Collblanc 22 pt. (4) C.B. Alpicat 21 pt.

El proper partit, dissabte dia 20, a les 18:00 hores, desplaçament a la pista del Torrons Vicens BC Sant Joan Despí.

Sènior  Masculí – 3ª Catalana – Grup 03

Bàsquet Sitges “B”     64
Els Monjos BC “A”     68

Lledó, Marimon, Sánchez, Pérez, Albes, Villar, Vargas, Romero, Bayé, Sant, Baig

Entrenador: Galdric Bover.

Parcials:    7-12  19-25  19-12   19-19

El Sènior “B” paga molt car el fluix inici davant dels Monjos. La primera meitat va ser dominada totalment pels visitants que encistellaven de manera molt fàcil, aprofitant el mal balanç defensiu del Sitges, i gràcies a una defensa zonal que dificultava un atac fluid.

El resultat al descans era de 26-37. Tot i això, el Sitges no es va arronsar i va sortir disposat a remuntar el partit. Quan els locals havien aconseguit capgirar la dinàmica del partit i s'acostaven als Monjos, l'equip va perdre dos jugadors per lesió, de manera consecutiva, al tercer quart. L'equip va seguir endollat i aconseguia situar-se a només dos punts quan quedava l'últim període per disputar-se. Els triples visitants i el poc encert en els tirs lliures van fer impossible que el Sitges acabés guanyant aquest partit.

El proper partit, dissabte dia 20, a les 18:00 hores, desplaçament a la pista de l’Odena Club Bàsquet.

Sots 21 Masculí – Nivell A-1 – Grup 01

Bàsquet Sitges “A”     58
C.B. Prat – Aigües del Prat    48

Eugenio 17, Jaume, Andreu 5, Miquel 7, Porras 6, Albert 6, Hamzah 11, Brandon, David 4, Guillem 2, Barberà, Nil.

Entrenador: Rubén Hernández

Parcials:    16-9  14-8  9-16   19-15

Retrobament

Bon partit dels nostres sots-21, el disputat aquest dissabte a Pins Vens. Després de perdre el  lideratge amb 3 derrotes consecutives, l'equip es va retrobar amb una bona victòria davant el sempre difícil C.B. Prat. Al primer quart l'equip local va sortir molt centrat arribant als 10 punts d'avantatge al minut 7 (14-4), gràcies a la forta defensa. Fins al minut 6 el Prat no va aconseguir anotar. El segon quart va seguir la mateixa tònica, fins el 30-17 de la mitja part.

Però a la represa, els ràpids contraatacs de l'equip visitant i la falta d'encert del sitgetans van posar emoció al marcador, amb la remuntada dels del Baix Llobregat fins als 6 punts. A l'últim quart, els sitgetans van tornar a trobar el camí de la cistella i només l'encert en els llançaments de tirs lliures dels visitants van donar emoció fins als últims minuts.

Aquest diumenge 21, a les 19:30 hores, el C.B. Sitges visita la pista del B.C. Martorell, últim partit abans de les vacances de Nadal.

Júnior – Masculí - Nivell “A” – Grup 04

Bàsquet Sitges “A”     57
C.B. Prat – Aigües del Prat    73

Llonch, Selma, Martí, Sanjosé, Borrego, Serrano, Rodrigo, Royo, José, Alcázar i Hernández.

Entrenador: Baltasar Molina i Ferran Gracia.

Parcials:    10-10  12-13  16-28   19-22

Excel•lent resultat, tot i perdre, fruit d'un joc col•lectiu molt més centrat que en anteriors ocasions. El C.B. Prat, líder de la categoria, no ho va tenir fàcil en cap moment, i no va anotar la seva primera cistella fins el minut 8 del primer quart. Tant els jugadors júniors com els tres cadets que van participar van poder sortir del pavelló amb el cap ben alt.

El proper partit, dissabte dia 20, a les 12:00 hores, desplaçament a la pista del Lestonnac “A”.

Cadet “A” – Masculí – prèvia – Nivell A – Grup 05

Bàsquet Sitges “A”     61
BBA Castelldefels      93

Últim partit d'aquesta fase prèvia, dura derrota ja que es presentava com un dels partits amb opcions de guanyar. Durant el primer quart es va aguantar el resultat, fins que es va deixar de defensar i es van permetre contraatacs fàcils. El Sitges prepara una nova i millor etapa per aquest proper 2015.

La propera jornada, D E S C A N S.

Cadet “B” – Masculí – prèvia – Nivell B – Grup 10

Bàsquet Sitges “B”     27
Centre Catòlic L’H “A”     98

Royo, Villellas, Arnau, Rodrigo, Garcia, Casterad, Izquierdo, Jara, Aumatell, Granados, Zitan, Alcocer, Pujante.

9ena jornada per a un Sitges que, després de la derrota per oblidar en el partit d'anada, tornava a enfrontar-se al Cercle Catòlic l’Hospitalet, aquesta vegada amb opcions de disputar el partit. Un inici brillant dels locals deixava bon sabor de boca des del primer minut, cosa  que donaria indici de que els nostres volien donar la volta a la truita i pagar amb la mateixa moneda al visitant, encara que només seria possible la disputa si es mantenia el ritme amb que s'havia sortit.

Un final de 1r quart molt igualat i disputat deixava a les mans del Sitges el si volia seguir amb la lluita o no la resta del partit, sent conscients que el visitant només anava 5 amunt en el marcador, i que encara restava molt de partit. Malgrat que el Sitges sabia que no podia abaixar els braços fins al final, el visitant en qualsevol podia sorprendre,així els nostres sortien al 2on quart seguint plantant cara a un Cercle Catòlic que encara no havia trobat manera de marxar en el marcador. Un parcial dels visitants a falta de pocs minuts per anar a la mitja part sorprenia als nostres i els deixava anestesiats, cosa que si no canviava d'immediat podria dictar sentencia per la resta de partit! Els nostres havien abaixat els braços en el pitjor moment i marxaven a la mitja part amb un desavantatge bastant considerable!. Un tercer quart desastrós per als nostres, amb errors en defensa, i un atac poc fluid, encara donava més avantatge a un visitant que feia el que volia a la pista davant un Sitges perdut en el moment!. Ja restava menys temps i el Cercle Catòlic havia marcat la diferència per la resta de partit, això feia que el Sitges veia menys opcions a mida que passaven els minuts, peró mai sense deixar de lluitar i intentar-ho!. Bona feina.

El proper partit, diumenge dia 21, a les 12:00 hores, desplaçament a la pista del Bàsquet Base Molins Taronja.

Cadet “C” – Masculí – prèvia – Nivell C – Grup 09

Bàsquet Sitges “C”     57
Bàsquet Sant Boi “B”     66

Àlex, Odin, Alejandro, Albert, Yeri, Nil, Mateo, Sergi, Nico

Entrenador: Roger Romagosa

Parcials:   14-21 18-17  15-12  10-16

Bon partit del Sitges que, potser per falta d’ambició en els darrers minuts, no ha tingut recompensa en el marcador final. Errors evitables han permès a l’equip rival alguns petits parcials que han condicionat el marcador final, però els sitgetans han competit tot el partit amb una bona actitud, tot i que caldrà incrementar revolucions de cara al futur. Quan els sitgetans han jugat amb major intensitat se’ls ha vist a gust, robant pilotes i aconseguint bons llançaments. Però quan en els darrers minuts calia arriscar-se i fer un esforç addicional, no s’ha vist un equip amb prou ganes de guanyar des de la defensa. En lloc de pressionar s’ha seguit amb defenses massa permissives. En positiu cal destacar la definició de cara a cistella ja que les penetracions s’han fet amb decisió, a més de lluitar pel rebot.

El proper partit, diumenge dia 21, a les 17:30 hores, desplaçament a la pista del Club Natació Terrassa “C”.

Infantil “A” – Masculí – prèvia – Nivell B – Grup 05

Bàsquet Sitges “A”       16
BC Martorell        66

Angel Sanz, Martí Milà, Marco Anoro, Xesc Albiach, Pau Chacón, Marc Villagrasa, Marc Marcet, Ramon Matas, Yan Deivis, Bruno Nogueira, Borja Hernández, Pablo Hernández, Daniel Munro.

Entrenadors: Marc Martínez i Roger Matas.

Parcials:   11-18   3-27   2-21

Nou partit de l’Infantil sitgetà que afrontà al principi amb bon nivell, però malauradament l’equip visitant marca un parcial bastant ampli i enfonsa al Sitges.

El proper partit, dissabte dia 20 a les 12:45 hores, desplaçament a la pista del C.B. Esparreguera “B”.

Pre-infantil “A” – Masculí – prèvia – Nivell C – Grup 07

Clínica Abad – CBS     26
Bàsquet Sitges “A”     54

Jornada de  D E S C A N S.

El proper partit, dissabte dia 20, a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del C.E. Montseny-CET10.

Mini “A” – Masculí – prèvia – Nivell C – Grup 10

Bàsquet Sitges “A”     77
C.B. Calafell       27

Victoria merescuda pel treball de tots els jugadors. Van saber trobar bones situacions ofensives i la defensa va ser constant i eficaç. Les cistelles fàcils segueixen sent un punt feble.

Bon partit de tots els jugadors!!.

El proper partit, dissabte dia 20, a les 9:30 hores, desplaçament a la pista de l’AB El Vendrell Negre.

Mini “B” – Masculí – prèvia – Nivell C – Grup 13

Bàsquet Sitges “B”     50
Campusbasquetfels 2015    83

Marc Rubí, Thomas Horner, Pau Alcàzar, Amadeu Moyà, Boris Zhekov, Alain Vernand, Erich Schward, Adrià Fradera, Txema Cidad i Pol Saltó.
Entrenadors: Pol Sant i Aina Navarrete.
Parcials :   13-10  3-12  7-10  2-7   8-12  8-9  2-9  7-9

Aquest dissabte el Sitges rebia a casa el Campusbasquetfels, en el que seria un gran partit. Tot i la diferència en el resultat final, el partit va estar molt disputat, amb una puntuació molt alta i sobretot, amb una molt bona actitud per part dels locals. Els dos equips estaven molt igualats, tots dos amb un bon atac i defensa, però la superioritat física dels rivals va fer que dominessin clarament el rebot, fent que tinguessin moltes més oportunitats d'anotar, oportunitats que no van desaprofitar.

El proper partit, dissabte dia 20, a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del Bàsquet Ribes.

Pre-mini “A” – Masculí – prèvia – Nivell C – Grup 04

Bàsquet Sitges “A”     45
A.E. MYP Cervelló      29

Jaume Garrigó, David Fernández, Jan Prat, Pol Velasco, Lluan Mayoral, Ignasi Giménez,
Biel Reinon, Oscar Miró, Jonatan Coleto.

Entrenadors: Anna Robert i Rafa Lledó.

Parcials:   7-2 4-5 6-4 9-0  7-8 6-0 2-2 4-8

Els sitgetans van sortir amb una gran actitud, acompanyada d’una gran defensa. No es van desmotivar en cap moment i van lluitar cada minut de partit. Van saber jugar en equip a la hora d’atacar, passant la pilota i movent-se. Gran partit dels sitgetans, que van saber jugar i disfrutar.

El proper partit, dissabte dia 20, a les 10:30 hores, desplaçament a la pista del C.B. Sant Andreu “A”.

Sènior  Femení – 2ª Catalana  – Grup 03

U.B. Llefià        69
Bàsquet Sitges – La Oca     54

Andrea, Gemma, Alba López, Marta, Sandra, Judit, Elia, Carol, Alba Fabre, Paula, Irene.

Entrenadors: Vicky Marcos i Xavi Masana.

El proper partit a Pins Vens, dissabte dia 20, a les 18:00 hores, contra A.E. Minguella “A” Citroën – Automoció Badalona.

Sots 21 Femení – Nivell “A” - Grup 03

B.C. Martorell      73
Bàsquet Sitges       55

Maria Mayolas 12, Cristina Navarro 3, Anna Robert 2, Marta Alcalà,  Nuria Sales 15, Patricia Garcia 22, Desiree Marín 2, Ariadna Ortega, Federica Sota 6, Andrea Llopis 2, Olga Romero 4, Eva Vendrell 2.

Entrenador: Cristian Sánchez.

Parcials:    14-10  19-20  19-5   21-20

Les de Sitges es desplacen fins a Martorell, un partit complicat. Els primers 20 minuts son un intercanvi de cistelles, on errors defensius fan que a la mitja part només hi hagi una diferència de 3 punts.

Però després de la mitja part, deixen de fer la feina a la pista i només anoten 5 punts durant el següents 10 minuts, però les locals anoten 4 vegades més, això fa que el partit sigui molt complicat de guanyar a les de Martorell, la seva efectivitat de cara a cistella era molt elevada. Esperem que ara que estan a temps reaccionin per tal de tornar al davant de la classificació.

El proper partit a Pins Vens, dissabte dia 20 a les 16:00 hores, contra C.E.B. Sant Jordi.

Júnior  Femení – Nivell “B” - Grup 03

A.E. MVP Cervelló      26
Bàsquet Sitges       34

Nerea 2, Margaux 2, Ari, Eulàlia, Noèlia 14, Xana 1, Jana, Marta, Aroa 10, Aina 5.

Partit disputat en un context de molt d contacte, el qual ha estat lleig, brusc i algun cop violent.

Aquesta situació l’àrbitra no ha volgut aturar-la i ens hem hagut d’adaptar a la "situació". També ha influït que l'equip local ens ha fet zona, si bé acompanyada de moltes faltes que ha dificultat molt el joc. L'últim quart, a base de sobreposar-se a les adversitats i orgull, s'ha capgirat el resultat, amb un parcial final de 5 últims minuts de 2-15, incloent 2 triples de Noèlia bàsics per a la remuntada final.

El proper partit a Pins Vens, dissabte dia 20, a les 19:45 hores, contra Club Nou Bàsquet Vilanova.

Cadet – Femení – prèvia – Nivell B – Grup 10

Lluïsos de Gràcia      49
Bàsquet Sitges “A”     46

Núria G., Carlota M., Jana L., Xènia S., Ainhoa R., Marina H., Emma S., Noelia V., Anna A. i Marta F.

Entrenadores: Carol Ivorra i Alba López.

Parcials:    13-11  9-11  15-8   12-16

Les cadets a punt de tocar la victòria. En el penúltim partit de la fase prèvia les cadets han protagonitzat un dels millors encontres de la temporada . Des del minut 1 fins al 40 han estat molt intenses i han plantat cara a un equip molt fort com és els Lluïsos.

A la meitat del partit s'ha arribat amb empat i després d'una petita estona badant, on les gracienques han marxat de 10 punts, en l'últim quart les sitgetanes s'han posat a un punt. El final no ha estat el desitjat però la sensació general ha estat molt bona i gratificant.

El proper partit a Pins Vens, dissabte dia 20, a les 12:00 hores, contra Sagrada Família Claror “B”.

Infantil – Femení – prèvia – Nivell B – Grup 07

Nou Bàsquet Olesa     34
Bàsquet Sitges “A”     51

Judit, Vinyet, Bea, Nina, Berta, Marina, Carlota, Alba, Cris, Emma, Sara.

Entrenador: Roger Romagosa i Aina Navarrete

Parcials:   4-18  9-17  8-12   13-4

Bon partit de les sitgetanes, que han sortit amb ganes des de l’inici del partit, amb defenses serioses i atacs sense errors no forçats. Els darrers deu minuts, un relaxament de les sitgetanes i una major intensitat defensiva de les locals ha reduït diferències en el marcador, el que ha de servir a l’equip per no donar per acabada la feina fins el final. S’ha trobat a faltar més moviment sense pilota en els atacs posicionals, però cal destacar que s’ha corregut amb molt bon criteri i que en les transicions s’han fet ordenadament i sense pràcticament pèrdues de pilota no forçades. En defensa caldrà seguir treballant les distàncies i la col•locació, però l’actitud ha estat prou bona com per no permetre cap cistella fàcil a les rivals.

El proper partit a Pins Vens, dissabte dia 20, a les 10:30 hores, contra el C.B. Sant Andreu “A”.

Pre-infantil – Femení – prèvia – Nivell A – Grup 04

Paidos – Asfe      54
Bàsquet Sitges “A”     59

Parcials:   17-24  17-6  5-7   13-13  prorroga  0-5

Les sitgetanes varen començar el partit molt concentrades i jugant intensament. El partit era clau per poder tenir opcions l'última jornada per entrar a A1. Però un tercer període horrible posava l'encontre 7 punts a dalt, a l'equip local. Poc a poc, les nostres noies aconseguien igualar el partit. A falta de 5 segons i amb pilota per guanyar el partit, no s'anotava i el marcador quedava en empat a 54. La pròrroga era totalment controlada per les sitgetanes que amb aquesta victòria depenen d'elles mateixes per poder entrar al grup de A1.

El proper partit a Pins Vens, dissabte dia 20, a les 12:00 hores, contra el C.B. Igualada.

Mini “A” – Femení – prèvia – Nivell C – Grup 07

Bàsquet Sitges “A”

El proper partit a Pins Vens, dissabte dia 20, a les 10:30 hores, contra el C.B. Prat – Aigües del Prat “B”.

Mini “B” – Femení – prèvia – Nivell D – Grup 05

Bàsquet Sant Boi        1
Bàsquet Sitges “B”     51

Parcials:   0-8  0-12  0-8  0-2   0-7  0-4  1-14  0-14

Victòria fàcil però merescuda contra el Sant Boi. Només començar el partit ja ens vam posar per davant de manera exagerada, així doncs vam practicar altres coses com jugar sense bot, per a que juguessin més en equip

El proper partit a Pins Vens, dissabte dia 20, a les 9:00 hores, contra l’U.E. Claret “B”.