L'AP Dental Vendrell tanca l'any de la millor manera davant el Viladecans

Després del partit, es va fer la presentació oficial de tots els equips del club taronja

Eix. infantil masculí de l’AB El Vendrell

Dissabte passat el conjunt vendrellenc va fer, possiblement, el millor partit del que portem de temporada, va derrotar per 84-63 al Viladecans, rival directe, en un matx, on els locals es van mostrar molt superiors, fent un gran joc i van tancar l’any de la millor manera, davant la seva afició.

Els taronges, se’n van de vacances, amb un balanç de 6-7, a la zona tranquil•la de la taula, empatats amb sis equips més, en una classificació molt igualada, onze conjunts estan separats per només dos victòries. El partit va començar amb un Vendrell molt concentrat, que anotava tres triples consecutius, dos de Carlos Sintes i un de Jaume Torres, que trencaven la defensa dels visitants i deixaven un 13-3 als cinc minuts de joc; amb el marcador a favor, els de Miquel Àngel Gómez es van trobar molt còmodes i amb una gran defensa, que ofegava l’atac rival, ràpides transicions i un Eloi Galofré, 22 punts i 31 de valoració,  en estat de gràcia, dinamitaven 28-10 el lluminós al final del primer quart.

Un parcial de 0-8 pels del Baix Llobregat a l’inici del segon període, els tornava a posar dintre el partit 28-18, després que els taronges estiguessin quatre minuts sense anotar, però, un triple d’Eloy Galán, va servir de revulsiu per reactivar la maquinaria local, que amb un JJ Miguel dominant la zona, tornaven a distanciar-se amb el 43-28 del descans. A la represa, el joc es va igualar, però, els del Baix Penedès van saber jugar amb l’avantatge al marcador, davant un Viladecans que tenia molts problemes per anotar amb regularitat, davant la bona defensa local, i negat en el triple, 1/14 visitant pel 7/20 dels vendrellencs; així doncs, s’arribava al final del tercer quart amb un conjunt vendrellenc, que portava la iniciativa i que tenia molt ben encarrilat el partit, 59-44 al final del mateix.

El darrer període va ser de tràmit, els punts del pivot Marc Molina a l’inici del quart, tallaven qualsevol intent de reacció del Viladecans i l’encontre es va convertir en un passeig pels taronges, davant un rival entregat. El marcador no va parar de créixer fins el 82-56 a 1.30 del final, i on fins i tot el júnior Albert Orta va poder anotar una cistella. Partit rodó, per acomiadar l’any, on van poder anotar tots els jugadors vendrellencs. El proper compromís serà el 10 de Gener, un altre cop a Coma-ruga, davant l’equip del Sedis. Després del partit es va fer la presentació oficial de tots els equips de l’entitat taronja.

Pel Vendrell van jugar: Sintes (13), Galofré (22), Torres (10), Miguel (12), Rovirosa (2), Salido (7), Molina (10), Thiam (2), Orta (2) i Galán (4).
Parcials: 28-10, 15-18 (43-28), 16-16 (59-44), 25-19 (84-63).

Derrota del sènior femení i victòria del sènior B

El sènior femení de segona catalana femenina, perdia a la pista del Draft Gramenet B per 56-38, en un mal partit de les taronges. Les vendrellenques, tanquen l’any amb un balanç de 5-7 a l’onzena posició a la taula. El sènior B masculí, s’imposava, en el derbi comarcal, per 72-49 al Bàsquet Cunit i continuen segons al seu grup del campionat territorial. El júnior masculí d’interterritorial queia per 58-69 davant el CN Terrassa.

Presentació dels equips de l’AB El Vendrell

Després del partit del Copa, es va fer la presentació oficial de tots els equips de l’entitat taronja. Des dels equips de bàsquet escolar fins als equips sèniors, tots van anar desfilant davant un pavelló de Coma-ruga ple, de familiars i amics. Abans de fer la foto conjunta, el president de l’entitat, David Rivelles, es va dirigir als assistents en un breu parlament i va desitjar Bones Festes a tota la família taronja.