OK LLIGA MASCULINA

El Patí Vilafranca fa un festival de gols i supera a l'Alcoi

CP Vilafranca. Joan Vàzquez autor de 4 gols, contrlonat la bola per darrera la porteria de l’Alcoi

PAS Alcoi 4 – CP Vilafranca Capital del Vi 6

El CP Vilafranca Capital del Vi ha arrencat la segona volta viatjant fins a Alcoi per disputar un encontre plegat de gols en què l’equip ha empatat dos gols de diferència dues vegades i en els darrers minuts s’ha endut l’encontre amb un 4-6.

El partit ha arrencat amb un ràpid gol de Pere Cañellas amb un llançament des de ben bé el mig del camp al minut 3 que ha superat a Gerard Camps. El porter vilafranquí s’ha recuperat aturant instants després un penal a Marc Figa, però no ha pogut fer res quan Ferran Formatjé lliure de marca ha fet el 2-0 per l’Alcoi al minut 10. Tres minuts després el CP Vilafranca ha reduït diferències des de dins de l’àrea mitjançant Joan Vàzquez. Però l’Alcoi, ha tingut una altra oportunitat d’ampliar el marcador amb un nou penal, però el lleçament de Formatjé l’ha aturat un encertat Camps. Abans del descans, de nou Joan Vàzquez ha fet l’empat en una jugada de picardia posant l’estic aabans que el porter de l’Alcoi Marc Grau, quan tot semblava que s’arribaria amb empat al descans, David Aguilar ha fet el 3-2 pels locals a manca de 25 segons.

A la represa, els alcoians mitjançant Marc Figa, han aprofitat una errada defensiva per fer el quart dels locals. Roger Rocasalbas ha reduït diferències des del punt de penal al minut 33’ fent el 4-3, vuit minuts més tard, ell mateix ha sigut qui li ha posat una bola a dins de l’àrea que ha pescat Joan Vàzquez per posar el 4-4. Els vilafranquins haguessin pogut avançar-se de directa acumulativa però Marc ‘Guiri’ li ha aturat el llançament a Rocasalbas. Però un final brillant del Patí, ha fet que Joan Vàzquez ha aparegués per signar el seu particular pòquer superant al seu defensor i creuant la bola a ‘Guiri’ per posar-se per primer cop per davant en el marcador amb el 5-4 i Marc Navarro ha fet el 6-4 després d’una contra ben trenada.

ENRILE PAS ALCOY (4): Marc Grau – Ferran Formatjé – David Aguilar – Pere Cañellas – Marc Figa [5 inicial] César Candanedo – Carlos Pérez – Francisco Rico – Vicente Martí – David Doménech

CP VILAFRANCA CAPITAL DEL VI (6): Gerard Camps – Marc Navarro – Roger Rocasalbas – Jordi Esteva – Xavi Caldú [5 inicial] Joan Vàzquez – Jordi Galán – Rubén Fernández – Enric Martí

Gols: 1-0 Pere Cañellas 3’ / 2-0 Ferran Formatjé 10’ / 2-1 Joan Vàzquez 13’ / 2-2 Joan Vàzquez 20’ / 3-2 Marc Figa 25’ / 4-3 Roger Rocasalbas 33’ / 4-4 Joan Vàzquez 41’ / 4-5 Joan Vàzquez 48’ / 4-6 Marc Navarro 49’