OK LLIGA MASCULINA

El Moritz CE Vendrell perd 7 a 4 a la pista del Liceo

Eix. Liceo - Moritz Vendrell

El Moritz Vendrell va perdre 7 a 4 a la pista del Liceo, en un partit en què al descans l'equip dirigit per Pere Varias se'n va anar al vestidor amb un marcador favorable de 2 a 3, però a la segona part l'equip gallec va imposar la seva superioritat.

Només començar la primera part, Josep Lamas va fer l'1 a 0. El Vendrell no es va arronsar, va plantar cara a un dels aspirants del campionat i Jordi Ferrer (7'), Eloi Mitjans (11') i Xixi Creus (19') van posar un 1 a 3 al marcador. Abans d'arribar al descans, Jordi Bargalló va retallar la distància en el marcador.

La segona part va ser clarament dominada pel Liceo. Josep Lamas (31') va aconseguir l'empat i Edu Lamas li va donar la volta al marcador (38'). Posteriorment, Toni Pérez (42' i 43') i Josep Lamas (46') van  donar la tranquil·litat als locals amb el 7 a 3. Abans de finalitzar el partit, Xixi Creus va fer el quart gol del Vendrell que establia el definitiu 7 a 4.

El proper dissabte 31 de gener, a les 20 h, el Moritz CE Vendrell rebrà la visita del Vic per disputar el partit corresponent a la 19a jornada de l'OK Lliga. De nou, es fa una crida a l'afició per omplir el pavelló del Club i animar l'equip. L'entrada per a aquest partit serà de 10 euros. Aquest partit està inclòs a la targeta de col·laborador/a, amb la qual es podrà comprar una entrada per 5 euros per a una altra persona que no tingui la targeta. Fins als 14 anys l'entrada és gratuïta i els joves de 15 a 21 anys només paguen 5 euros.