OK LLIGA MASCULINA

Festival de gols del Patí Vilafranca davant del Reus

Club Patí Vilafranca Capital del Vi 6 - Reus Deportiu 1

Luis Velasco. Xavi Caldú, va fer el primer gol del Patí

La Poliesportiva de Vilafranca ha acollit el partit corresponent a la 19a jornada de l’OK Lliga en què un CP Vilafranca Capital del Vi s’ha mostrat superior físicament controlant el joc a la primera part marxant al descans amb un 4-1 a favor i sentenciant a la segona amb el 6-1 amb un gran joc defensiu.

Xavi Caldú ha obert el marcador al minut 3 després d’aprofitar una bola que ha robat Jordi Galán per batre a Roger Molina. Dos minuts després els protagonistes s’han intercanviat quan Galán ha recollit el rebot d’un xut de Caldú per fer el 2-0.

El Reus al minut 7 ha disposat d’un penal, però Gerard Camps ha aturat el llançament de Marc Coy. El Vilafranca, malgrat l’entitat del rival, ha sigut superior durant el primer tram de partit, robant boles i generant nombroses ocasions a la porteria de Molina que el porter reusenc ha resolt amb les seves aturades.

Una protesta de Joan Vàzquez li ha suposat una targeta blava que ha deixat als vilafranquins en inferioritat, ocasió que Joan Salvat, amb un potent llançament des de mitja distància ha aprofitat per establir el 2-1 al minut 18. Només un després Platero ha fet un penal al toca la bola estan a terra i Roger Rocasalbas l’ha marcat, posant el 3 a 1, i just sos minuts després, el mateix Rocasalbas de jugada personal venint des de darrere ha tornat a batre al porter reusenc posant el 4-1 amb el que s’’arribaria al descans.

A la segona part el Reus ha saltat a la pista buscant retallar distàncies, però davant s’ha trobat amb una sòlida defensa vilafranquina i un GerardCamps que ha estat molt encertat en les seves accions, aturant tot el que li arribava. Al minut 32 ha arribat la falta directa acumulativa pel Reus, que Matías Platero ha marcat en el primer llançament, però l’àrbitre l’ha fet repetir, en el següent llançament el porter vilafranquí, Gerard Camps li ha aturat el llançament. El Patí també ha desaprofitat un penal un minut després quan Molina li ha aturat a MarcNavarro mantenint així el 4-1.

Malgrat la insistència del Reus, el gol l’ha fet el Vilafranca de la mà de JordiGalán al recollir el rebot d’un primer xut de Joan Vàquez per pujar el 5-1 al minut 36. Quatre minuts després el capità penedesenc, Xavi Caldú ha vist una blava, però Costa ha vist com Camps li aturava la corresponent falta directa. Pocs minuts després ha estat el mateix jugador del Reus, Xavi Costa qui ha vist una blava, però en  la directa Galán ha topat de nou amb Molina. Roger Rocasalbas també ha tingut la seva opció amb una falta directa però el porter del Reus, li ha aturant el seu llançament. A 30 segons pel final Jordi Galán ha tancat el marcador amb el definitiu 6-1 des del punt de penal.

Ara el Patí és vuitè a la classificació a només quatre punts del cinquè lloc i a sis del quart lloc, que l’ocupen Reus i Voltregà respectivament. Essent el cinquè equip menys golejat amb 61 gols i el sisè més golejador amb 66, en dinou jornades.

CP VILAFANCA CAPITAL DEL VI (6): Gerard Camps  – Xavi Caldú – Jordi Galán – Rubén Fernández – Marc Navarro [5 inicial] Roger Rocasalbas – Joan Vàzquez

REUS DEPORTIU (1): Roger Molina – Jepi Selva – Xavi Costa – Matías Platero – Joan Salvat [5 inicial] Marc Coy – Marc Ollé

Gols: 1-0 Xavi Caldú 3’ / 2-0 Jordi Galán 5’ / 2-1 Joan Salvat 18’ / 3-1 Roger Rocasalbas 19’ / 4-1 Roger Rocasalbas 20’ / 5-1 Jordi Galán 36’ / 6-1 Jordi Galán (p) 50’

Dimarts 4 de febrer a les 21h, La Corunya

I és que dimarts al matí el Patí enfila rumb a la Corunya per jugar al mateix vespre i a partir de les 21h, el partit corresponent a la vintena jornada de lliga, arribant així als 2/3 de lliga, contra el potent Liceo de la Corunya que ocupa el segon lloc a la classificació, empatat a punts amb el Barcelona.

I és que el Patí vol aprofitar la bona dinàmica de joc i resultats que està tenint per tal d’obtenir un bon resultat de terres gallegues, serà un partit difícil, perquè Riazor imposa, però amb concentració i amb el bon joc desplegat en les últimes jornades, res és impossible. A més el Patí no estarà sol a la Corunya, ja que un grup de 15 socis aficionats vilafranquins, es desplaçaran ja dilluns per tal de donar suport al Patí dimarts e, eques emocionant encontre. Pel partit Jordi Garcia disposa de tots els seus efectius, mentre que el Liceo, té la baixa del sadurninenc Pau Bargalló.