HOQUEI PATINS

El CP Vic guanya a un CP Vilafranca lluitador

Eix. Els jugadors amb els entrenadors al bell mig de la pista de la União Desportiva Vilafranquense

CP Vilafranca Capital del Vi 2 – CP Vic 7

La Poliesportiva de Vilafranca ha acollit un interessant CP Vilafranca Capital del Vi – CP Vic que ha quedat a favor dels vigatans per un clar 2-7. Cal destacar la velocitat en les transicions del Vic amb què han generat ràpides contres, com també la ràpida mobilitat de la bola que ha trencat l’ordenada defensa vilafranquina. Pels locals destacar que durant tot l’encontre han buscat amb ocasions de perill seguir dins l’encontre.

Als primers minuts vilafranquins i vigatans s’han mostrat incisius en atac generant ocasions clares de perill sense encert. Una bola al peu de Rubén Fernández ha propiciat el penal amb què Mia Ordeig ha posat el 0-1 a la creueta. El joc, elèctric i intens dels dos equips s’ha mantingut. Titi Roca ha tingut tres ocasions de perill, la primera a l’escapar-se dels seus defensors topant amb Camps, però en la tercera, després del possible empat a 1, ha fet el 0-2 després d’una contra. El Vilafranca ha tingut la seva ocasió per mitjà de Joan Vàzquez regirant-se sobre ell mateix dins de l’àrea sota una forta pressió defensiva. El gol però l’ha assolit Jordi Galán rematant una bola al segon pal al minut 14 però en una nova contra amb tres jugadors, el Vic ha recuperat distàncies amb l’1-3 de la mà d’Ordeig. Abans del descans els vilafranquins han tingut tres ocasions per part de Vàzquez, Marc Navarro i per últim Jordi Esteva.

Una doble ocasió de Xavi Caldú que Carles Grau li ha aturat per dues vegades ha sigut la jugada més perillosa dels primers 5 minuts de la represa. Al 30’ ell mateix ha penjat una bola a dins de l’àrea des de tres quarts de pista que ha tocat Galán per fer el 2-3. El Vic ha tornat a agafar dos gols d’avantatge un minut després al  robar un bola en defensa que ha propiciat el xut de Cristian Rodríguez superant a un Camps que esperava la passada. Una nova contra comandada per David Torres ha acabat amb una passada a Romà Bancells perquè aquest fes el 2-5. En la desena falta local el Camps li ha aturat el primer llançament a Bancells però al recollir el rebot aquest ha marcat el 2-6; Roger Presas ha establert el definitiu 2-7 de penal en el darrer minut, fallant-ne un altre abans de la botzina final.

CP VILAFRANCA CAPITAL DEL VI (2): Gerard Camps – Roger Rocasalbas – Xavi Caldú – Rubén Fernández – Jordi Galán [5 inicial] Jordi Esteva – Joan Vàzquez – Rubén Fernández

CP VIC (6): Carles Grau – Titi Roca – Cristian Rodríguez – Mia Ordeig – Romà Bancells [5 inicial] Ferran Font – Jordi Burgaya – David Torres – Roger Presas

Gols: 0-1 Mia Ordeig (p) 5’23” / 0-2 Titi Roca 8’52” / 1-2 Jordi Galán 14’09” / 1-3 Mia Ordeig 14’42” / 2-3 Xavi Caldú 30’59” / 2-4 Cristian Rodríguez 32’43” / 2-5 Romà Bancells 34’36” / 2-6 Romà Bancells (fd) 45’ / 2-7 Roger Presas 49’58″

Un cap de setmana d'hoquei base per Vila Franca de Xira

Els jugadors del CP Vilafranca, de les categories base, tal i com vam anunciar en l’anterior butlletí, s’han desplaçat aquest cap de setmana a Vila Franca de Xira, per tal de disputar el 5è torneig Internacional de la població lisboeta.

Cal dir que el Patí, a banda de l’equip amfitrió la União Desportiva Vilafranquense, era l’equip que aportava més equips al torneig, amb cinc categories, amb un bon gruix d’expedició on jugadors, entrenadors i delegats, així com alguns pares i mares que han anat amb l’expedició, s’ho han passat d’allò més bé jugant, fent noves amistats i coneixent la zona de Lisboa, tot fent turisme. Un cap de setmana molt especial per la majoria de la base del Club Patí Vilafranca.