HOQUEI PATINS

Tres magnífics punts a tres segons del final

CE Noia 2 - CP Vilafranca Capital del Vi 3

Eix. CE Noia - CP Vilafranca Capital del Vi

El Pavelló Olímpic de l’Ateneu ha viscut una nova edició del derbi altpenedesenc de l’OK Lliga en què el CP Vilafranca Capital del Vi ha tornat a guanyar al Noia Freixenet per 2-3 amb un gol de Marc Navarro a set segons pel final. Aquest triomf permet als vilafranquins fer un pas de gegant de cara a la permanència, mentre que el Noia es queda només a sis del descens.

Als primers deu minuts de partit s’han vist dos equips elèctrics i amb sòlides defenses. Els vilafranquins han comptat amb un parell d’ocasions de Marc Navarro i de Jordi Esteva però ha sigut el Noia qui ha obert el marcador. Francesc Bargalló ha fet l’1-0 des del punt de penal al minut 11’ però un després Roger Rocasalbas ha materialitzat una combinació entre Marc Navarro i Xavi Caldú per posar l’empat a 1. Els sadurninencs haguessin pogut posar-se per davant en una contra on Aleix Esteller, amb Gerard Camps batut, ha enviat la bola al pal. A poc més d’un minut pel descans, quan el Noia se’l veia desordenat i sense les idees clares, de nou ha aparegut Bargalló amb un potent xut enganxat al pal dret de Camps per fer el 2-1.

La segona part ha arrencat més intensa amb un decisiu Luis Gil sota pals aturant la falta directa acumulativa a Xavi Caldú. Després d’aquesta ocasió cap dels dos equips s’ha fet amb el control del partit i les tornes s’han canviat veient com Camps li aturada la directa a Bargalló al 34’. Del Amor ha tingut una ocasió a dins del ‘àrea que ha enviat al cos del porter vilafranquí; Francesc Gil ha penjat una bola al segon pal per Arnau Xaus que ha tallat de nou Camps. Després d’uns minuts de domini del Noia ha aparegut Caldú per rematar des de dins de l’àrea i posar la igualada a 7 minuts pel final. Als darrers instants cap dels dos equips ha tingut cap ocasió de perill fins que als darrers segons Caldú ha robat una bola que ha cedit a Marc Navarro perquè aquest fes el definitiu 2-3 a tres segons pel final, i el centenar de persones del Patí s’han aixecat a celebrar l’apoteòsic gol, que deixa al Vilafranca amb 29 punts, a 6 punts per sobre del Noia.

La setmana que ve no hi haurà jornada de lliga degut a la celebració de la Copa del Rei, així el Patí tornarà a jugar el dissabte 7 de març a casa davant el Mataró.

NOIA FREIXENET (2): Luis Gil – Jordi del Amor – Borja Ferrer – Francesc Bargalló – Aleix Esteller [5 inicial] Francesc Gil – Eloi Albesa – Arnau Xaus

CP VILAFRANCA CAPITAL DEL VI (3): Gerard Camps – Jordi Esteva – Rubén Fernández – Jordi Galán – Marc Navarro [5 inicial] Roger Rocasalbas – Xavi Caldú – Joan Vàzquez

Gols: 1-0 Francesc Bargalló (p) 11’46” / 1-1 Roger Rocasalbas 12’31” / 2-1 Francesc Bargalló 23’48” / 2-2 Xavi Caldú 43’31” / 2-3 Marc Navarro 49’57”