OK LLIGA MASCULINA

Tres punts més pel Patí Vilafranca

CP Vilafranca Capital del Vi 5 - CH Mataró 1

Queden 7 partits, 21 punts i el CP Vilafranca Capital del Vi, després de la victòria d’ahir davant del Mataró per 5-1, té el descens a 15 punts. Aquestes xifres ja ens permeten parlar d’una ‘virtual’ permanència i veient la tònica de resultats de l’equip, pensar en Europa.

El partit va arrencar amb les forces molt igualades i a la primera part només va arribar un gol. Un Vilafranca més intens en defensa tallava les jugades d’atac alhora que van aparèixer les primeres ocasions de Joan Vàzquez i Marc Navarro mentre que els de Joan Carles Vadillo ho intentaven amb xuts d’Eric Florenza i entrades per banda buscant el segon pal. El gol de la primera part va arribar al quart d’hora després d’un xut de Xavi Caldú que Navarro va desviar per establir l’1-0.

La superioritat del Vilafranca va certificar-se en tres minuts de la segona. Vàzquez va fer el 2-0 de contraatac, Navarro el 3-0 de jugada personal i el 4-0 va ser de Roger Rocasalbas de directa per blava a Martí Casas al travar a Navarro. Els gols, del 29 al 31, van trobar la resposta de Marc Povedano des del punt de penal al 33’ però els vilafranquins van saber jugar amb l’avantatge i Xavi Caldú va culminar una jugada ben trenada al 43’ per fer el cinquè del Vilafranca, en el mateix minut entrava el jugador de la casa Enric Martí que va disposar de pocs minuts de joc. Als darrers cinc minuts el Mataró va tenir dos penals i dues faltes directes i una directa, el Vilafranca dues directes però cap va acabar al fons de la porteria fent definitiu el 5-1.

CP VILAFRANCA CAPITAL DEL VI (5): Gerard Camps – Marc Navarro – Joan Vàzquez – Jordi Galán – Rubén Fernández [5 inicial] Xavi Caldú – Jordi Esteva – Roger Rocasalbas - Enric Martí

CH MATARÓ (1): Jordi Esteve – Marc Povedano – Martí Casas – Aniol Mangas – Eric Florenza [5 inicial] Eric Serra – Marçal Oliana – Oriol Parera

Gols: 1-0 Marc Navarro 14’32” / 2-0 Joan Vàzquez 29’04” / 3-0 Marc Navarro 30’54” / 4-0 Roger Rocasalbas (fd) 31’48” / 4-1 Marc Povedano (p) 33’06” / 5-1 Xavi Caldú 43’41”