S'obre un nou escenari per el Suburense

Àlex Marcè. Suburense - Vista Alegre

Feia molt de temps que el Suburense no perdia dos partits consecutius sumant també la primera derrota a casa del que portem de campionat, en un partit que de guanyar l'equip hagués recuperat de nou el liderat, la clau van ser  dos penals, un primer d'escàndol per mans dintre de l'àrea visitant que l'àrbitre no va voler xiular i un altre a l'àrea local, que en aquets cas no tans sols xiulava la pena màxima, sinó que expulsava a Edgard deixant l'equip amb un jugadors menys els darrers 22 minuts finals.

Un enfronatament que va despertar molta expectació, fent que el Municipal tingués una magnifica reposta d'aficionats.

Una primera part intensa i molt ben jugada per l'equip d'en Josu Julian però que s'avançaven els del Baix Llobregat en un petit desajust en defensa, i que Mateo aprofitava per fer el o a 1, seguint però jugant amb la mateixa intensitat, els locals van reclamar un clar penal per mans dins del l'àrea visitant que l'arbitre no xiulava. L´empat va arribar en una molt bona jugada de Jose Maria Marcé al minut 35 i feia el 1-1. A la represa va ser el Suburense el que va controlar amb arribades amb molt perill i també amb jugades a pilota aturada i un cop de cap va poder canviar el signe final de l'encontre. De penal es feien amb els tres punts el Vista Alegre, provocat per Ortega que acabava de sortir minuts abans i que va servir perque Sani posés el 2 a 1 final. Jugant l'equip sitgetà 21 minuts amb un jugadors menys però tot i això encara van tenir oportunitats però no va poder ser.

El proper partit serà després de Setmana Santa, l'11 d'Abril a Sant Joan Despi, l'hora d'inici a les 12 hores.

Fitxa técnica

Suburense: Toni Santos, Minga, Joey (Carles Segú) Sarabia, Capa, Edgard, Sardà, Geri, (Blas) Josep Maria, Dídac, Cano (Huete)

Vista Alegre: Alberto, Victor, Peñas, Mateo, (Ortega) De Sande, Jonathan, (Gaitan) Cano, (Nadufal) Adri, Zenon, Sani, Xavi García

L'àrbitre Hernandes Ortíz, es menjava un clar penal a l'àrea del Vista Alegre, mostrava tarjetes grogues per Joey, Sarabia, Cano, Sergi i vermella directa per Edgard.

Gols: 0 - 1 Mateo al 14, el 1- 1 Josep Maria Marcé al 35, el 1- 2 del penal Sani al minut 69.