El Cadet B lluita a casa del líder però no s'emporta premi

Sílvia Díaz. Cadet Masculí B del CB Samà

Cadet Masculí B

AESE A 70 - Club Bàsquet Sama de Vilanova CMB 67

Diumenge dia 12 d'abril els nois de Rubén Ortiz es van desplaçar al camp del líder, l'AESE A, per jugar a les 9 del matí. A priori, era un partit complex, ja que faltaven dos bases de l'equip vermell i, a més, després de les vacances costava tornar a arrancar la maquinària.

Els primers atacs del primer quart van ser favorables als de blau, que van sortir molt més encertats de cara l'anella. Gràcies a una pressió que feien des del minut 1 de partit, els locals van aconseguir forçar el temps mort per part dels de Vilanova. Després d'aquell minut, tot deixant clar la forma per superar aquella pressió, el marcador es va igualar.

El segon període va començar amb un intercanvi de cistelles. El Samà va començar a controlar el rebot defensiu, semblava que els interiors s'estaven despertant en aquella matinal de bàsquet. Després del domini sota l'anella, els samistes van aconseguir una diferència a favor de 8 punts. Els rivals però, tornaven a jugar amb intensitat i sobretot amb encert exterior, des de la línia de 6,25. El matx va arribar al descans amb un marcador molt ajustat, només 4 punts en contra dels de la capital del Garraf.

A la represa del partit, l'intercanvi de cistelles seguia constant. Durant uns segons es posava un equip per davant, remuntada i s'hi posava l'altre. Aquesta va ser la tònica del tercer quart. Les faltes i el cansament començaven a passar factura als dos equips.

L'últim període semblava que mai s'acabava. Es tornaven a perdre pilotes a la pista defensiva fruit de la pressió ben executada per part dels d'Hospitalet. Els minuts es feien eterns quan un equip dominava per la mínima. A falta de poc més d'un minut per acabar l'encontre, el CMB del Samà es va posar per davant al marcador, per tres punts. Tindríem un final feliç? Era el moment d'esgarrapar allò que era nostre i aconseguir la victòria, però un triple quan faltaven 40 segons per acabar, posava l'empat al marcador. Posteriorment, el poc encert en els tirs lliures, la ineficàcia en el rebot, les passades errades i en general, tot un conjunt de despropòsits, va fer que la victòria es quedés a l'Hospitalet per una diferència de 3 punts, 70 - 67. El partit va durar aproximadament 2 hores, fruit de la quantitat de faltes que es va produir, fet que va provocar que els dos equips afrontessin els últims minuts amb un grau elevat de cansament.

A vegades, allò que creiem que mereixem no ho aconseguim, i és en aquests moments on cal ser més exigent amb si mateix, reconèixer el treball i l'esforç i seguir entrenant. Així doncs, només queda felicitar a tots els jugadors pel seu esforç i entrega durant el partit. Ara queda la recta final de temporada, i hem d'anar a totes.