HOQUEI PATINS

El Reus primer finalista de la Copa de la CERS

El Reus Deportiu ha golejat al Barcelos de Portugal per 6 gols a 1en la primera semifinal de la Final a Quatre de la Copa de la CERS que es juga aquest cap de setmana a Igualada.

En la primera part els catalans han arribat al descans amb avantatge de 2 gols a 0, gols marcats per Platero i Costa.

En la segona part dos gols més dels roig i negres -Rubio i Coy de falta directa - han posat ja un clar 4 a 0 en el marcador.

El gol portugués ha estat anecdótic ja que els de A. Dominguez han arrodonit el lluminós amb dos nous gols Coy i Salvat de penal.

Destacar que en aquest partit s'han assenyalat 46 faltes acumulatives -30 del Barcelos i 16 del Reus, amb targetes blaves i vermelles per afegir-se a la festa.