Taekwondo

La ribetana Mar Catalan subcampiona de Catalunya de taekwondo

Eix. Equip del Taekwondo Sport Ribes

Diumenge es va cel·lebra el Campionat de Catalunya de Tecina i Pumse al Pavelló de la Mar Bella a Barcelona, on van participar tres alumnes del Taekwondo Sport Ribes.

La representació ribetana estava formada per Marc Marina que va quedar en 7ena posició en un grup de 14. Marc Catala i Elna Duran van participar en un grup de 16 competidores de la seva categoria accedint les dues a la final a cinc.Mentre Elna Duran aconseguia la cinquena posició Mar Catalana va aconseguir la segona posició i d'aquesta manera es va proclamar campiona de Catalunya en la seva categoria aconseguint la medalla de plata.