El Moritz CE Vendrell guanya l'Igualada i queda tercer de l'OK Lliga

MORITZ CE VENDRELL (1): Xús Fernández, Xixi Creus, Sergi Miras, Jordi Ferrer, Eloi Mitjans -cinc inicial-, Lluís Ferrer, David Martínez, Aleix Cid, Édgar Juncosa i Guillem Fox.

IGUALADA HC (0): Elagi Deitg, Jaume Molas, Sergi Pla, Toni Baliu, Dani López -cinc inicial-, Joan Muntané, César Vives, Nil Garreta, Jassel Oller i Àlex Ferrer.

Gols: 1-0 (15') Sergi Miras.

Àrbitres: Villar i Martínez.

Targetes: blaves a Jassel Oller (18') i a Lluís Ferrer (41').

El Moritz Vendrell va guanyar 1 a 0 l'Igualada amb un ambientàs a la grada, amb una afició vendrellenca entregada a l'equip i amb una afició de l'Igualada que també va acompanyar el seu equip.

Els dos equips van sortir a la pista a donar-ho tot, sense especulacions, jugant un hoquei elèctric, però els gols van costar d'arribar. No va ser fins al minut 15 que Sergi Miras va fer l'1 a 0. Al minut 18, Jassel Oller va rebre una targeta blava per falta sobre Sergi Miras. La pilota va anar al pal en l'execució de la falta directa d'Eloi Mitjans. Al descans es va arribar amb el mínim avantatge per al Vendrell.

La segona part va continuar amb la mateixa dinàmica. Al minut 41 els àrbitres van ensenyar targeta blava a Lluís Ferrer. Xús Fernández va aturar el xut de Jaume Molas en la falta directa. A 32 segons per al final va caure la desena falta del Vendrell, però Xús va tornar a neutralitzar la falta directa consegüent. Al final, el marcador va quedar amb el solitari gol de Miras.

Amb aquest resultat el Moritz CE Vendrell queda tercer de l'OK Lliga, igualant la millor classificació de la història del Club de fa dues temporades, i es classifica per disputar la Lliga Europea per tercera temporada consecutiva.

Al final, l'afició va felicitar l'equip per la gran temporada que ha fet i el va acomiadar amb crits d'”Europa ja està aqui”.