CHVNG

El sènior de l'Hipersimply guanya al CH Igualada en el Top6

Eix. Plantilla de l'equip sènior masculí del CHVNG

CH VILANOVA HIPERSIMPLY 35 – CH IGUALADA 34 (16-18)

L'Hipersimply es retroba amb la victòria davant l'Igualada en un partit molt disputat i que es va decidir als minuts finals en un partit molt intens i on els visitants van dominar gairebé tot el partit.

La primera meitat va començar sent dominada pels visitants, molt més concentrats i intensos, tant en atac com en defensa, fet que el va permetre controlar el matx amb diferencies entre cinc i sis gols durant bona part del període i fent un millor joc que els blaus, que no trobaven el seu lloc a la pista. Cap el minut vint, els blaus van començar a reaccionar i poc a poc van anar retallant distàncies al lluminós i a entrar en el partit. Aquesta reacció va permetre arribar al descans amb només dos gols de desavantatge i amb opcions de cara al segon temps.

La segona meitat va ser prou diferent a la segona, doncs els dos equips van sortir amb les mateixes intencions a la pista, endur-se els punts, sí bé l'Igualada va anar per davant en el marcador durant molts minuts, aquesta vegada no van ser capaços d'aconseguir agafar cap distancia important al marcador. El partit era intens i dominat al lluminós fins el minut vint per l'Igualada, llavors l'Hipersimply va posar una marxa més en defensa, i va capgirar el marcador, posant-se per davant al marcador per primer cop al minut vint-i-sis. Llavors ja no va canviar aquesta situació, els blaus van saber jugar amb el cap i amb el marcador i van saber endur-se el partit tot i que els igualadins, ho van lluitar fins l'últim segon.

JUANJO ACEITUNO

Tot i caure a Ribes, els juvenils fan un bon partit

Handbol Ribes 43 - CHVNG Hipersimply 28

Alineació: Franc (P) – Arnau  (P) – Pere (4) – Kirian (6) – Ivan (2) – Martí (2) – César (1) – Gerard (1) – Eloi (3) – Javi – Adrià (2) – Omar (1) – Ricard (1) – Arnau (5)

Els juvenils cauen lluitant fins el final davant un fort equip. Possiblement la manca de confiança, producte dels darrers partits, impedeix els Vilanovins fer un millor resultat

Malgrat començar amb molt bona actitud, l’equip actuava amb molt poca confiança en el seu joc. El 7-2 dels primers nou minuts va obligar la banqueta a demanar el seu temps mort. L’equip va reaccionar bé, millorant tant en atac com en defensa, però la qualitat dels ribetans no els permetia apropar-se en el marcador. Malgrat tot, a la resta del primer temps el parcial va ser de 12-10, tot i el temps mort demanat pels locals.

La segona part va ser força semblant a la primera, els primers 15 minuts van oferir un parcial de 4-11, mentre que en els darrers 15, el parcial va ser de 12-13.

Sembla que l’equip ha recuperat la línia de joc de la primera part de la temporada i ha oblidat les males sensacions del darrer mes, amb tots els jugadors aportant coses positives i lluitant fins el final. Ara cal veure si aquest esperit es consolida en els darrers tres partits de la lliga.

El proper dissabte partit al pavelló del Garraf  davant la Salle Montcada a les 19:15.

Partido de vuelta entre los dos infantiles masculinos del Hipersimply

INFANTIL MASCULINO "B"  20-18  INFANTIL MASCULINO "A"

Este sábado se disfrutó de un partidazo de dos equipos de Vilanova con el mismo nombre.
Resaltar que el equipo B ha hecho una gran progresión en defensa y ataque en los últimos 6 meses y el A que se ha quedado muy estancado y parece confiar mucho en su físico, cosa que no le valió en este partido, ya que perdió.Es un equipo al que le cuesta atacar defensas abiertas.

Sobre el partido...,  el B empieza con mucha mas intensidad, con una defensa abierta y férrea que sorprende al A hasta el minuto 20´ y con un marcador 7-3 a favor del B que podía ser mucho mas abultado,  pero gracias al portero Kilian solo encaja 7 goles y obliga a los entrenadores Oriol y Arnau a pedir tiempo muerto, parece que en la reanudación se reponen  y se van al vestuario con un marcador favorable al B de 10-9.

En la segunda parte continua la tónica de juego flojo por parte del equipo A y con unas 24 pérdidas de balón en ataque el B se va en el marcador y ajusta el partido a su juego ya que en todo momento va por encima en el marcador quedando 20-18.

Hay que felicitar a un equipo B en progresión y que mantuvo una gran intensidad . El A parece que está cansado físicamente en esta recta final del campeonato.