El Moritz Vendrell guanya 5 a 4 el Lleida

Moritz CE Vendrell - ICG Software Lleida. Eix

Alineacions

MORITZ CE VENDRELL (5): Guillem Fox, David Martínez, Sergi Miras, Jordi Ferrer, Eloi Mitjans -cinc inicial-,Xixi Creus, Francesc Gil, Xavier Aldrich, David Paris i Xús Fernández.

ICG SOFTWARE LLEIDA (4): Lluís Tomás, Andreu Tomás, Carles Trilla, Joan Cañellas, Emanuel Necchi -cinc inicial-, Albert Povedano, Lluís Rodero, David Ballestero, Esteve Pujals, Marc Cuevas i Roc Llisa.

Gols: 1-0 (15') Eloi Mitjans ; 1-1 (16') Andreu Tomás; 2-1 (18') Xixi Creus; 3-1 (23') Xavier Aldrich; 3-2 (30') David Ballestero; 3-3 (34') Lluís Rodero, de falta directa; 4-3 (39') Xixi Creus; 4-4 (41') Necchi, i 5-4 (43') Sergi Miras, de penal.

Àrbitre: Alberto López.

Targetes: doble blava a Joan Cañellas (32').

El Moritz Vendrell va guanyar 5 a 4 el LLeida en el seu segon partit de la Lliga Catalana

Després d'uns primers minuts de la primera part de joc de control per part dels dos equips, al minut 15 va arribar el primer gol del Vendrell, que el va fer Eloi Mitjans després de culminar una bona jugada de contraatac. Al minut següent Andreu Tomás va fallar un penal, però a la jugada següent va aconseguir l'empatar el partit. Al miut 18, Xixi Creus va tornar a donar avantatge al Vendrell. Al minut 23 Xavier Aldrich va superar Lluís Tomás amb un fort xut a l'escaire fent el tercer gol dels locals. Amb el 3 a 1 es va arribar al descans.

Ja a la segona part, al minut 30 David Ballestero va fer el 3 a 2. Tot seguit, el Lleida va fer la desena falta, però Jordi Ferrer no va poder superar el porter en la falta directa. Al minut 32, Joan Cañellas va veure dues targetes blaves, per les quals el Lleida es va quedar amb dos jugadors menys a pista. Xavier Aldrich tampoc va poder marcar en la falta directa. Tot i així, al minut 34 Lluís Rodero va marcar de falta directa i va aconseguir empatar de nou el partit. Al minut 39 Xixi Creus va fer el seu segon gol de la nit posant el 4 a 3 al marcador. Al minut 41 Necchi va tornar a aconseguir l'empat per al Lleida. Al minut 43 l'àrbitre va xiular penal favorable al Vendrell. Sergi Miras va tirar el xut al pal però va aprofitar el rebot per marcar el cinquè gol del Vendrell. Al minut 45 el Lleida va fer la quinzena falta. Eloi Mitjans no va poder marcar en la falta directa. Als últims minuts va poder aguantar la pressió del Lleida i el partit va acabar amb el 5 a 4 al marcador.

El proper dilluns 7 de setembre, a les 21 h, el Moritz CE Vendrell jugarà un partit amistós amb el Benfica (campió de la Lliga i de la Copa portugueses). Aquest dia, abans del partit, es farà la presentació oficial del primer equip i de tots els equips de la base, i es farà la tradicional foto de família de la Secció d'Hoquei del CE Vendrell.