El Vendrell empata 2 a 2 amb el Benfica

Moritz CE Vendrell - Benfica. Eix

El Vendrell va empatar 2 a 2 amb el Benfica, campió de la Lliga i de la Copa portugueses, en un partit amistós jugat el dilluns 7 de setembre.

Els homes dirigits per Guillem Pérez van estar a l'alçada d'un equip campió i van estar a punt d'emportar-se la victòria, ja que en els últims cinc minuts del partit el Vendrell estava guanyant 2 a 1. Però a tres minuts per al final Nicolia va fer l'empat. A més, el Vendrell no va saber aprofitar les jugades a pilota parada. En aquest sentit, cal destacar les actuacions de tots els porters que van jugar (Fox, Xús, Trabal i Henriques). Els gols del partit els van fer Eloi Mitjans (1-0, 23'), Marc Torra (1-1, 35', de penal), Eloi Mitjans (2-1, 35') i Nicolia (2-2, 47').

Dimecres 9 de setembre el Moritz CE Vendrell es desplaçarà a la pista del Lloret en la seva darrera jornada de la Lliga Catalana, competició en la qual ja té un peu i mig per disputar la final a quatre, que tindrà lloc el proper cap de setmana a Sant Sadurní d'Anoia.