Faltes directes

El Moritz Vendrell es proclama campió de la Lliga Catalana

El Moritz Vendrell es va proclamar campió de la Lliga Catalana guanyant el Barça a la final per llançament de faltes directes

El Moritz Vendrell es proclama campió de la Lliga Catalana. Moritz Vendrell

El Moritz Vendrell es va proclamar campió de la Lliga Catalana guanyant el Barça a la final per llançament de faltes directes. Al minut 10, el Vendrell es va avançar en el marcador amb un gol de Xixi Creus. Cinc minuts després va fer l'1 a 1. Al minut 20 els àrbitres van ensenyar targeta blava a Edu Lamas. En la falta directa, Jordi Ferrer no va superar Sergi Fernández, però els àrbitres van indicar penal per retenció de pilota. El porter del Barça va aturar el xut de Sergi Miras.

El Vendrell no va aprofitar dues ocasions consecutives a pilota parada, però, dos minuts després, en jugada i aprofitant la superioritat en pista, Francesc Gil va fer el segon del Vendrell. Per protestar, l'entrenador del Barça va veure targeta blava deixant de nou en inferioritat el seu equip. Al minut 23 el Vendrell va fer la desena falta. Pablito Álvarez no va poder superar Xús Fernández. Al descans es va arribar a l'1 a 2 favorable per al Vendrell.

A dos minuts de començar la segona part, Marc Gual va tornar a empatar el partit per al Barça. Tot seguit, Lucas Ordónez va avançar els blaugrana posant el 3 a 2 en el marcador. Al minit 33, Pablito Álvarez va fer el quart gol del Barça. Al minut 38 els àrbitres van assenyalar penal a favor del Vendrell i Sergi Miras va marcar el 4 a 3. Tot seguit, els àrbitres van indicar penal a favor del Barça i Francesc Gil va veure una targeta blava per protestar. Barroso va fer el 5 a 3 de penal. Al minut 40 Edu Lamas va fer el sisè gol del Barça. Al minut 43 els àrbitres van ensenyar targeta blava a Matias Pascual i Eloi Mitjans va fer el 6 a 4 de falta directa. Al minut 44 el Vendrell va fer la quinzena falta.

Pablito Álvarez no va poder superar Xús amb la falta directa. Al minut 48 el Barça va fer la seva desena falta i Eloi Mitjans va tornar a marcar de falta directa posant-se a un gol del Barça. En els darrers segons el Vendrell va jugar amb cins jugadors de pista i al darrer segon els àrbitres van ensenyar targeta blava a Barroso. El Vendrell va disposar una darrera oportunitat per empatar el partit i anar a la pròrroga i Eloi Mitjans va fer el gol de l'empat de falta directa, amb el seu hat trick particular.

Al segon minut de la pròrroga Matias Pascual va fer el 7 a 6. Al minut 53, el Vendrell va fer la vintena falta. Lucas Ordóñez no va poder superar Xús en la falta directa. A dos segons per al final es va tornar a repetir la història del final de la segona part amb una falta directa favorable per al Vendrell. I Eloi Mitjans no va fallar fent el seu pòquer particular. El partit va finalitzar amb l'empat a 7 gols i la final es decidiria per faltes directes. I a les faltes directes el Vendrell no va fallar i es va proclamar campió de la recuperada Lliga Catalana.