OK Lliga

El Moritz Vendrell perd 5 a 4 a la pista del Lleida

El proper diumenge 27 de setembre, a les 12:30 h, el Moritz CE Vendrell rebrà la visita de l'Alcoi i l'afició felicitarà l'equip com a campions de al Lliga Catalana

El Moritz Vendrell perd 5 a 4 a la pista del Lleida. CE Vendrell

El Moritz Vendrell va perdre 5 a 4 a la pista del Lleida en la primera jornada de l'OK Lliga. El partit va començar amb un Lleida a l'atac que disposar d'alguna ocasió per inaugurar el marcador. Però va ser el Vendrell qui va fer el primer gol. Jordi Ferrer va marcar de falta directa, al minut 6, a causa d'una penalització al Lleida per targeta blava a Carles Trilla. El Lleida va continuar el seu joc d'atac i va trobar la recompensa amb un gol de Carles Trilla al minut 12 que posava l'1 a 1 en el marcador. Al minut 21 Emanuel Necchi va fer el 2 a 1, però tot seguit va veure targeta blava per haver empès la porteria amb la celebració. Amb la inferioritat numèrica del Lleida, Eloi Mitjans ha marcat el 2 a 2. Tot seguit, Francesc Gil va tornar a posar el Vendrell per davant en el marcador. Amb el 2 a 3 es va arribar al descans.

A la represa del partit, al minut 28, Eloi Mitjans va fer el 2 a 4. Al minut 33, el Vendrell es va posart amb 9 faltes. Al minut 34 Joan Cañellas va retallar distància en el marcador. Al minut 36, els àrbitres van assenyalar penal a favor del Lleida per patí de Xixi Creus dins de l'àrea del Vendrell i Andreu Tomás va aprofitar l'ocasió per fer l'empat a 4 gols. Tot seguit, el Vendrell va fer la desena falta i Andreu Tomás va tornar a superar Guillem Fox de falta directa posant el 5 a 4 en el marcador. A l'últim minut, el Vendrell va buscar l'empat amb cinc jugadors a pista, però el marcador ja no es va moure.

El proper diumenge 27 de setembre, a les 12:30 h, el Moritz CE Vendrell rebrà la visita de l'Alcoi. Es fa una crida a l'afició per venir al pavelló del Club per felicitar els campions de la Lliga Catalana i animar l'equip per sumar els tres punts. Aquest dia es podrà adquirir la targeta de col·laborador per poder veure tots els partits d'OK Lliga i la fase de grups de la Lliga Europea per només 80 euros (socis del Club: 70 euros).

Alineacions
ICG SOFTWARE LLEIDA (5): Lluís Tomás, Carles Trilla, Joan Cañellas, Andreu Tomás, Emanuel Necchi  -cinc inicial-, Esteve Pujals, Roc Llisa, David Ballestero i Albert Povedano.
MORITZ CE VENDRELL (4): Guillem Fox, Xixi Creus, Sergi Miras, Jordi Ferrer, Eloi Mitjans -cinc inicial-,  Francesc Gil, David Martínez, Xavi Aldrich, Joan Lluís Mudarra i Xús Fernández.
Gols
0-1 (6') Jordi Ferrer, de falta directa; 1-1 (12') Carles Trilla; 2-1 (21') Emanuel Necchi; 2-2 (22') Eloi Mitjans: 2-3 (23') Francesc Gil; 2-4 (28') Eloi Mitjans; 3-4 (34') Joan Cañellas; 4-4 (36') Andreu Tomás, de penal, i 5-4 (37')  Andreu Tomás, de falta directa.
Àrbitres: Gómez i Picó.
Targetes: blava a Carles Trilla (6') i a Emanuel Necchi (21').