OK Lliga

El Moritz Vendrell guanya 8 a 4 l'Alcoi

Abans de començar el partit, l'equip va oferir la Copa de la Lliga Catalana a l'afició

El Moritz Vendrell guanya 8 a 4 l'Alcoi. CE Vendrell

El Moritz Vendrell va guanyar 8 a 4 l'Alcoi i va sumar els tres primers punts de la temporada de l'OK Lliga. Abans de començar el partit, l'equip va oferir la Copa de la Lliga Catalana a l'afició.

Va ser un partit molt intens per part dels dos equips. Al minut 10 Sergi Miras va inaugurar el marcador de penal. Al minut 19 els àrbitres van ensenyar targeta blava a David Martínez. Formatjé va aprofitar l'ocasió per empatar el partit de falta directa. Al minut 22, els àrbitres van xiular el segon penal en contra del Vendrell i Formatjé va tornar a marcar. Tot seguit, els àrbitres van indicar penal a l'àrea de l'Alcoi. Marc Grau va aturar el xut de Sergi Miras. A cinc segons per al descans el Vendrell va fer la desena falta. Guillem va a aturar la falta directa de Formatjé i al descans es va arribar amb l'1 a 2 en el marcador.

A quatre minuts de l'inici del segon temps, Xixi Creus va fer el 2 a 2. Al minut 33 l'Alcoi es va posar amb 9 faltes. En aquest mateix minut Xixi Creus va marcar el tercer gol del Vendrell. Al minut següent Gonzalo Pérez va tornar a empatar el partit. Al minut 35 l'Alcoi va fer la desena falta. Eloi Mitjans, inspirat, va marcar de falta directa. Al minut 36 Xixi Creus va fer el seu hat trick particular culminant una gran jugada individual iniciada darrera de la porteria de l'Alcoi. Al minut 41 el Vendrell va acumular la falta 14. Al mateix minut Xavier Aldrich va fer el 6 a 3. Al minut 42 el Vendrell va fer la falta 15. Guillem Fox va aturar la falta directa de Formatjé. Al minut 46 Sergi Miras va fer el setè gol del Vendrell que donava tranquil·litat en el marcador per al Vendrell. Al minut 47 els àrbitres van xiular un altre penal en contra del Vendrell i Pere Cañellas va fer el 7 a 4. Al minut 47  Xixi Creus va veure targeta blava. Pere Cañellas no va poder superar Fox en la falta directa. Al minut 48 l'Alcoi va fer la falta 14 i a un minut per al final va fer la 15. Jordi Ferrer va marcar la falta directa posant un 8 a 4 al marcador, resultat amb el qual va finalitzar el partit.

Alineacions
MORITZ CE VENDRELL (8) Guillem Fox, Sergi Miras, Jordi Creus, Eloi Mitjans i Jordi Ferrer -cinc inicial- Francesc Gil, David Martínez, Xavier Aldrich, Biel Salvadó i Xús Fernández.
ENRILE PAS ALCOY (4): Marc Grau, Ferran Formatjé, Pere Cañellas, Marc Figa i Gonzalo Pérez -cinc inicial- Aniol Mangas, David Aguilar, Carlos Pérez i David Doménech..
Gols
1-0 (10') Sergi Miras, de penal; 1-1 (19') Ferran Formatjé, de falta directa; 1-2 (22') Ferran Formatjé, de penal; 2-2 (29') Xixi Creus; 3-2 (33') Xixi Creus; 3-3 (34') Gonzalo Pérez; 4-3 (35') Eloi Mitjans, de falta directa;  5-3 (36') Xixi Creus; 6-3 (41') Xavier Aldrich; 7-3 (46') Sergi Miras; 7-4 (47') Pere Cañellas, de penal, i 8-4 (49') Jordi Ferrer, de falta directa.

Àrbitres: Gómez i Díaz.
Targetes: blaves a David Martínez (19'), a Pere Cañellas i Xavi Aldric (21'), i a Xixi Creus (48').