OK Lliga Masculina

El Moritz Vendrell guanya 1 a 2 a la pista del Caldes

El Moritz CE Vendrell va guanyar 1 a 2 a la pista del Caldes en la tercera jornada de l'OK Lliga i se situa tercer en la classificació

Els gols del Vendrell els van fer Eloi Mitjans i Sergi Miras

CH Caldes - Moritz CE Vendrell. Pedro Càtedra

RECAM LÀSER CH CALDES (1): Cesc Campor, Alexandre Acsensi, Roger Acsensi, Jacint Molera, Humberto Mendes —cinc inicial— David Gelmà, Xavi Rovira, Jassel Oller, Jordi Urbano i Víctor Sierra.

MORITZ CE VENDRELL (2): Xús Fernández, Xixi Creus, Sergi Miras, Jordi Ferrer, Eloi Mitjans -cinc inicial-,  Francesc Gil, David Martínez, Xavi Aldrich, Joan Lluís Mudarra i Martí Zapater.

Gols: 0-1 (11') Eloi Mitjans; 1-1 (22') Alexandre Acsensi, 1-2 (31') Sergi Miras, de penal.

Àrbitres: Garmendia i González.

El pavelló Torre Roja del CH Caldes serà una de les pistes complicades per als equips que la visitin aquesta temporada. Els homes de Guillem Pérez vam haver de treballar de valent per emportar-se els tres punts davant d'un rival que no li va posar les coses fàcils. D'altra banda, el porter Xús Fernández va fer una gran actuació, cosa que també va ser important per a la victòria de l'equip.

El Moritz CE Vendrell es va avançar en el marcador amb un gol d'Eloi Mitjans al minut 11, però abans d'arribar al descans Alexandre Acsensi va empatar el partit. A la segona part, el partit es va decantar a favor del Vendrell per l'encert en les jugades de pilota parada. Al minut 31, Sergi Miras va transformar un penal. En canvi, el Caldes va  desaprofitar un llançament de falta directa i un penal. Jordi Ferrer, en l'últim minut, va tenir a les seves mans de fer el tercer gol del Vendrel amb una falta directa, però no el va materialitzar i el marcador es va quedar amb l'1 a 2 definitiu.

El proper dissabte 10 d'octubre, a les 20 h, el Moritz CE Vendrell rebrà la visita del Cerceda. Serà una jornada d'OK Lliga en plena Fira de Santa Teresa. Es fa una crida a l'afició que primer vagi a fer un tomb per la Fira i després vagi al pavelló del Club a animar l'equip i ajudar-lo a aconseguir la victòria.

Aquest dia també es podrà adquirir la targeta de col·laborador per poder veure tots els partits d'OK Lliga i la fase de grups de la Lliga Europea per només 80 euros (socis del Club: 70 euros). Per tant, fireu-vos amb la compra d'una targeta que us farà gaudir de les millors lligues del món d'hoquei sobre patins.