El Sènior Femení de La parròquia-Samà aconsegueix la primera victòria a Copa Catalunya

Les noies d’ Òscar Andreu firmen un partit molt complet i seriós

Petropinto ASFE-ST Fruitós - La Parròquia-Samà Vilanova . Sílvia Díaz

Petropinto ASFE-ST Fruitós 56 - La Parròquia-Samà Vilanova 61

La Parròquia-Bàsquet Samà es va desplaçar aquesta setmana a casa del Sant Fruitós, un dels equips de la competició que lluitaran amb les samistes en la fase de permanència. Per tant, després dels dos primers óssos que havien afrontat les vilanovines, ara tocava tenir clar que les opcions de permanència recauen en aquest tipus de partits.

Conscients d'aquest fet el Samà es va plantar a l'inici del partit amb un 0 a 11 en el minut 6. Gran arrencada amb un bon encert des de la línia de triple i des del tir lliure. Tot i així, en els darrers 3 minuts del període les locals van ser capaces de capgirar la dinàmica i van començar a trobar la cistella aprofitant la seva major alçada i els problemes ofensius que les vermelles van tenir durant aquests minuts. Amb un 7 a 0 igualaven el marcador fins al definitiu 13 a 15 del primer període.

En el segon, les jugadores del Sant Fruitós van continuar dominant sota cistella amb rebots ofensius i amb llançaments de triple. La Parròquia resisteix l'embranzida de les verdes dels primers minuts, i torna a agafar les regnes del partit cap al minut 14 carregant el seu joc ofensiu cap a les jugadores interiors i amb divisions decidides des de l'exterior.

S'arribava a la mitja part amb només 3 punts d'avantatge però amb bones sensacions. Ara calia sortir a la pista corregint ajustos defensius i tenint clar que s'havia de saber patir per a emportar-se el partit.

A la represa, domini de les samistes en el joc, millorant la defensa i cada cop donant més problemes a l'atac local. El joc ofensiu permetia anar anotant en la lluita del rebot i en contraatac. D'aquesta manera s'obria una mínim escletxa de vuit punts (39 a 47).

I arribàvem als 10 últims minuts i calia tancar el partit. Un triple per començar, la gran defensa vilanovina i el control absolut del joc donava grans esperances a les vermelles durant els primers 7 minuts del quart. Va ser llavors quan un parell de jugades desafortunades en la defensa i ara amb un Petropinto sense res a perdre, es va voler llençar a l'atac i van començar a retallar la diferència de 10 punts que s'havia aconseguit amb el 47 a 57, fins a posar-se 55 a 59. Ara calia saber patir fins al final i amb les idees clares en atac i un últim sacrifici en defensa s'arribava al final del partit.

Primera victòria a Copa Catalunya per un Samà que treballa cada dia amb ganes d'aprendre, superar-se i passar-ho bé!

El pròxim partit de La Parròquia-Samà Vilanova serà dissabte a les 18 h a casa contra l'Arenys Bàsquet.

Anotacions: LAIA (11) - VINYET (0) - ANNA (0) - ANIRA (7) - IRENE (2) - MARIA (0) - LAURA (16) - ELI (8) - ELENA (11) - CAROL (6) (NO JUGUEN: CERES - NATALIA- HELENA)

Parcials: 13-15/16-17/10-15/17-14